Working Holiday Viisumi Toinen Working Holiday Viisumi (eli jatko ensimmäiseen)
Working Holiday viisumilliset jotka ovat työskennelleet sadonkorjuutöissä syrjäseuduilla minimin kolme kuukautta voivat anoa toisen WH viisumin entisen jatkoksi.

ImageJokainen joka hakee siirtolaisviisumia Australiaan joutuu läpikäymään ennalta määrätyn lääkärintarkastus rutiinin. Australian siirtolaisvirasto on erikseen nimennyt lääkärit joilla on oikeus suorittaa näitä lääkärintarkastuksia kussakin maassa.

Image- Ammattitaitoiset siirtolaiset ryhmä on erityisesti kohdistettu ihmisiin joilla on ammattitaitoa tai erityisiä kykyjä jotka voivat olla hyödyksi Australian taloudelle. Yleisesti ammattitaitoisten hakijoiden tai heidän puolisoiden täytyy täyttää perusvaatimukset.

Image Australiaan voi hakea siirtolaiseksi liikkeen omistaja kategoriaan jos:

* Olet menestyksellisesti hoitanut liiketointa sinulla (tai vaimollasi ) on ollut netto omaisuutta/varat kelpuutettavasta yrityksestä kahtena viimeisestä neljästä tilivuodesta vähintään AUD$200 000 (jos sinulla ei ole sponsoria tai AUD$100 000 jos sinulla on sponsori [sponsored ].

ImageTyönantajan nimeämät luokka on tarkoitettu Australian työnantajille, jotta he pystyisivät värväämään palvelukseensa erittäin ammattitaitoista työvoimaa ulkomailta tai väliaikaisesti Australiassa asuvia henkilöitä, sillä ehdolla jos työnantajat eivät ole pystyneet täyttämään paikkaa Australiasta saatavilla olevalla työvoimalla tai heidän omalla koulutuksella.