Vinkkeja rakennusinsinoorille

Aloittaja HoHo, maaliskuu 28, 2014, 09:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

HoHo

Hei, kohta puoli vuotta "Insinoorin duunia" takanapain Ausseissa. Olen taalla kuitenkin Wh-visalla ja nyt kiinnostaisi jaada pitemmaksi aikaan ja kayda tuo "Skills assessment" prosessi ja sen jalkeen hakea esim. skilled independenttia, etta saa virallisesti toimia civil engineerina sitoutumatta mihinkaan tiettyyn firmaan... Onko teilla mitaan vinkkeja (tuoreita tai ei niin tuoreita) tahan prosessiin? Kaikki tieto on tervetullutta !

RUU

HoHo, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: haet omaa viisumiasi tai haet työnantajan sponsoroimaa viisumia ("ENS").
Vaikka yleensä vierastankin agentteja, niin ehdotan että juttelet pomosi ja HR-johtajan kanssa siitä, että he tutkisivat ENS:n käytön mahdollisuudet jonkin agentin avustuksella. ENS:n haaste nykyisin on se, että firman pitäisi valita tyontekijä SkillsSelectistä ja pitäisi löytää tapa millä he voivat poimia sinut sieltä.
Onnea matkaan!
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Boomerang

Terve, samanlaisen projektin kävimme läpi muutama vuosi takaperin. 2008 WH:llla ja sitten Suomessa 2009 uuden viisumin hakuun. Silloin aloitin skilled independent viisumin hakuprosessin rakennusinsinöörikoulutuksen ja työkokemuksen hyväksyttämisellä Engineer Australia:lla (www.engineersaustralia.org.au/about-us/migration-skills-assessment). Toinen tarpeellinen paperi oli hankittava IELTS englanninkielen testistä. Tekemistä siinä hieman on, mutta kyllä on sen arvoista.  Ei muuta kuin hakemaan!