suomen suurlahetysto canberassa

Aloittaja nooruli, syyskuu 17, 2011, 13:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

nooruli

Tervehdys,

Olisin halunnut kysaista onko kellaan kokemuksia suomen suurlahetystosta canberassa, kun perjantaina yritin soittaa sinne mutta niitten puhelimet oli menny kiinni jo 12.30, ja olisin vaan tiedustellu etta voinko menna sinne suoraan kaymaan ilman varoitusta? kun pitaisi saada valiaikainen passi tai passi mahdollisimman nopeasti lapselleni, niin mietin vaan tassa etta kannattaako mun ensin soittaa ja ilmoittaa tulosta vai voinko vaan maanantaina ilmaantua paikalle, kun tarve olisi saada passi mahd nopeasti?

kiitos taas kaikille

RUU

Nooruli. Canberraan pitää varata aika, Sydneyyn voi vain saapua paikalle, neuvoo sivu Suomen passin hakeminen Australiassa.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

jounij

En tiedä väliaikaisten passien saamisesta, mutta Suurlähetystössä vastataan puhelimeen aamu- ja iltapäivällä, mutta tuossa lounasajan tietämissä on tosiaan parin tunnin tauko.

Nyt viime viikolla Canberrassa alkoi vuotuinen kukkafestivaali Floriade. Iso puisto täynnä erilaisia kukkia ja muuta oheisnäyttelyä ja kaupankäyntiäkin siinä samalla. Paikalle pääsy on ilmaista. Yksi hyvä syy vierailla Canberrassa?!


Tuumailee
Jouni
Canberra