Kirjoittaja Aihe: Employer sponsored visa  (Luettu 2498 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa AMV

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 3
Employer sponsored visa
« : Maaliskuu 25, 2013, 23:24 »
Hei kaikki!  :)
 Eli suunnitelmissa lähteä nyt alkuunsa vuodeksi töihin Australiaan. Minulla on valmiina kontakteja joihin aion ottaa yhteyttä ja solmia vuoden sopimuksen jo ennen kuin matkustan maahan, joten WH-viisumi ei käy kun työskentelen samalla työnantajalla enemmän kuin 6kk. Eli siis Employer sponsored visa on sitten ilmeisesti se oikea minun tapauksessani? Osaako joku sanoa että miten tuon employer sponsored visan hommaaminen käytännössä hoituu?? Olen 25v ja korkean ammattitaidon omaava henkilö jos sillä on merkitystä.

Poissa MK

  • Mänkki
  • **
  • Viestejä: 72
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #1 : Maaliskuu 26, 2013, 05:43 »
Hei AMV,

Alkuun kannattaa lukea (ellet jo siis jo ole) tietoa employer sponsored viisumista immin  sivuilta: http://www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/visa-options.htm

Poissa AMV

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 3
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #2 : Maaliskuu 26, 2013, 22:52 »
Joo kyllä se tuo tuntuisi olevan oikea eli employer sponsored visa ja mallia temporary work (skilled) kun tarkoitus tosiaan solmia vuoden sopimus alkuunsa ja katsoa sitten sen jälkeen viihtyykö toisenkin vuoden. Prosessi aika low risk maahan kuten suomeen on 2kk. Consolidated sponsored occupation listalta täytyisi myös se oma ammatti löytyä.

Tämän viisumin saamiseen siis tarvitaan ainakin seuraavat asiat. Työnantaja joka on innokas sponsoroimaan sinut ja työkokemuksesi täyttää mitä työnantaja vaatii. Ja sitten on vaihe jossa työntekijä ja työnantaja täyttää hakemukset ja työnantaja vahvistaa työntekijän nimen ja että ammattitaito on riittävä, sekä palkkaustiedot tulee myös. Käsittääkseni tässä ei ole ikärajoituksia. Joku voi tarkentaa lisää  :)

Poissa heltomel

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 15
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #3 : Maaliskuu 27, 2013, 08:02 »
Työntekijän näkökulmasta tuo viisumiprosessi on nopea ja suoraviivainen. Käsittelyaika lienee ennemmin päiviä/viikkoja kuin 2kk matalan riskin maista tulijoilla. Omalla kohdalla 457:n käsittelyaika oli 5 arkipäivää. Tämä oli siis tilanne reilu vuosi sitten.

Suurin haaste tuossa viisumissa taitaa olla työpaikan & sponsorin löytäminen. Kun ne on kunnossa, niin loppu on lasten leikkiä.

Poissa maumau

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 2
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #4 : Maaliskuu 27, 2013, 08:35 »
Hei!
Vaatiko 457 viisumi IELTS testiä?

Poissa heltomel

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 15
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #5 : Maaliskuu 27, 2013, 09:51 »
Kyllä, mutta sen voi välttää jos tietyt seikat täyttyvät, kuten esim. tienaa tarpeeksi tai omistaa englanninkielisen maan passin.

Tarkemmin aiheesta ja poikkeuksista täältä:
http://www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/changes-eng-req.htm

Poissa AMV

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 3
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #6 : Maaliskuu 27, 2013, 14:51 »
Kyllä, mutta sen voi välttää jos tietyt seikat täyttyvät, kuten esim. tienaa tarpeeksi tai omistaa englanninkielisen maan passin.

Tarkemmin aiheesta ja poikkeuksista täältä:
http://www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/changes-eng-req.htm

Eli esim. minun tapauksessani jos vuosiansioni on 100,000AUD ja työnantajani ei vaadi IELTS niin saan kyseisen viisumin eikä minun tarvitse suorittaa IELTS ?

Poissa heltomel

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 15
Vs: Employer sponsored visa
« Vastaus #7 : Maaliskuu 28, 2013, 11:22 »
Eli esim. minun tapauksessani jos vuosiansioni on 100,000AUD ja työnantajani ei vaadi IELTS niin saan kyseisen viisumin eikä minun tarvitse suorittaa IELTS ?

Juuri näin.