Sairaanhoitaja etsii töitä 1-3 kuukaudeksi...

Aloittaja pjakkila, tammikuu 16, 2012, 18:26

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

pjakkila

Hei, olen 47-vuotias sairaanhoitaja  Suomesta joka etsii töitä Australiasta. Tarkoitukseni olisi tulla 1-3 kuukaudeksi. Etsin työtä esim vanhustenhuollosta /kotisairaanhoidosta tms. Kokemusta on sekä lastensairaanhodosta että vanhustenhuollosta. Osaan puhua sujuvasti englantia, suomea ja  ruotsia.

Yhetydenottoa toivoen pjakkila :)


jounij

Voi olla, että potentiaaliset työnantajat eivät seuraa tätä palstaa kovin aktiivisesti, mutta joskus täältä kuitenkin löytyy hyviä vinkkejä työn etsimisen suhteen. Onhan sinulla Australiassa työntekoon oikeuttava viisumi? Jos ei satu olemaan, niin ainakin palkallisten töiden löytyminen tulee olemaan heikkoa. Jonkinlaista vapaaehtoisuuteen perustuvaa työtä saattaisi kenties löytyä.

Oletko muuten tietoinen Brisbanen seudulla sijaitsevasta (lähinnä) suomalaisten vanhusten hoitolaitoksesta Finlandia Villagesta? Etsimällä tällä hakusanalla muun muassa tältä foorumilta löydät aiheesta lisätietoja.


Miettii
Jouni
Canberra

helie

Moikka! Ihan aikani kuluksi satuin lukemaan tätä palstaa, kun joskus aikanaan ennen Suomesta lähtöä tuli täällä käytyä. Olen itseasiassa töissä Canberrassa rekryfirmassa ja rekrytoin hoitajia :) Australiassa on vähän eri jutut hoitajille, mutta töitä kyllä varmasti löytyisi! Täällä on nuo eri tasot Registered nurse, Enrolled nurse, Enrolled Endorsed Nurse ja Assistant in nursing. Tuona jälkimmäisenä ainakin pystyisit työskentelemään ilman Aphra rekisteröintiä ja ihan hirveän suurta paperisotaa. Laita ihmeessä viestiä, jos kiinnostaa!