VEVO

Aloittaja Driven, syyskuu 17, 2010, 22:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Driven

Hello mates! juupas olen saapunut Sydneyhin, ja asiat on järjestyneet tähän asti todella hyvin, pankki on hankittu ja TFN:ää haettu jne... Mutta pääsi unohtumaan tuolla lentokentällä hakea se tarra WH-viisumiin.  :nuttu: Mutta tässäpä kysymys: Mikä on tämä VEVO ja poistaako se tarpeen hankkia mokomaa tarraa jos tekee ilmoituksen VEVO:n kautta? cheers mates  :XXXX

jounij

Periaatteessa kyllä, mutta aika monikaan Immigration Departmentin ulkopuolella ei tiedä VEVO:sta mitään. Juuri tällä viikolla W&H-viisumilla tänne tullut ystäväni meni hakemaan Medicare-korttia. Ei onnistunut, kun ei ollut mukana todistetta viisumin kestosta, eivätkä ne siellä tienneet, että olisivat voineet tarkistaa VEVO-systeemistä asian. Ja kyseessä on siis kaksi valtion virastoa! Mitkähän lienevät mahdollisuudet, että yksityiset työnantajat tietävät asiasta mitään?


Ihmettelee
Jouni
Canberra

ruusu

Ja mä kun luulin, että ne tarrat on menneen talven lumia. Sillä se kaiketi jäi myös hakematta. Todisteena viisumista riitti työnantajalle ja Medicarevirkailijalle printti viisuminmyöntämis-mailista. VEVO:sta en tiedä mitään.

Paula_Liina

Tarran saat myos Immin toimistolta, ihan Centralin vieressa. En osaa minakaan tuosta VEVOsta sanoa mitaan, olen aina hakenut tuolta toimistolta tarran.

Surffari

Tormasin saman olgelmaan...

Menin ensin Medicareen, mutta sanottiin etta hae tarra tai tuo printti viisumista.

Ajattelin etta haetaan se tarra niin jaa muisto, ja saattaa helpottaa elamaa muutenkin.

Ehdin sinne 10:10AM ja ilmoittivat etta sori, niita annetaan ma/pe 9-10 joten tuu perjantaina uudestaan.
Sitten sanoivat etta Medicaressa voivat tarkastaa sen VEVOsta.

Hammasta purren sitten Medicareen jossa sanoivat etta ei he pysty sita mistaan katsomaan.
Naytin sitten virkailijalle Immin meilin printattuna. Ei kaynyt koska eivat voi tietaa mista se on, etta se pitaa tulostaa Immin sivuilta (=VEVO).

Jalleen hammasta purren maltoin olla selittamatta miten helppoa on joku HTML sivukin vaarentaa jos haluaa.
No sitten piti viela hommata uusi salasana puhelimitse VEVO:on koska immi-agentti oli kayttanut VEVOa hakemuksen tilan tarkkailuun. Puhelu katkesi 2 kertaa ennenuinkin sain uuden salasanan.

Kolmas kerta MEdicaressa ja paperit ja printit kunnossa ja hakemus otettiin sisaan. Kortti tuli noin reilussa viikossa.

Jos joku kerta ehdin cityn Immiin menna ma/pe aamuna, kayn kylla tarrankin hakemassa viela...