Kirjoittaja Aihe: de-facto viisumista?!  (Luettu 1790 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa brisbaneturku

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 30
de-facto viisumista?!
« : Maaliskuu 13, 2010, 06:44 »
Heippa,

Oiskohan jollain tietoa siitä että mitä todisteita pitää olla että voi hakea de-facto viisumia Australiaan?
Ollaan oltu poikaystäväni kanssa yhdessä n. 1vuosi ja 4 kk josta asuttu yhdessä n.6kk täällä Suomessa.
Poiaystäväni on täällä 1 vuoden työ/oleskeluluvalla ja koska ei näytä töitä löytyvän mistään niin meillä on edessä Australiaan muutto (vaikka oltaisiin täällä muuten pidempäänkin viihdytty... ilman töitä ja rahaa se ei vaan onnistu).

Kaikki mahdollinen apu otetaan kiitollisena vastaan!!  :)


Poissa Kottarainen

  • Knihti
  • ***
  • Viestejä: 125
Vs: de-facto viisumista?!
« Vastaus #1 : Maaliskuu 13, 2010, 08:14 »

Poissa brisbaneturku

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 30
Vs: de-facto viisumista?!
« Vastaus #2 : Maaliskuu 13, 2010, 09:49 »
Kiitos!!  :D
olen lueskellut tässä tuota viestiketjua ja siellä näyttäisi olevan paljon hyödyllistä tietoa. Ei muuta sitten kun tarpeellisia papereita kasaamaan että saan viisumi anomuksen aluilleen :)
Onneksi ei ole vielä kiirettä koska ollaan päätetty yrittää löytää poikaystävälle töitä täältä ainakin kesään asti mutta hyvä varmaan alkaa valmistautua tohon paperisotaan ajoissa.