Kirjoittaja Aihe: Utelias vaan yleensä (aihe siirretty)  (Luettu 3382 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Anne

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Utelias vaan yleensä (aihe siirretty)
« : Joulukuu 31, 2001, 23:14 »
Hei Pinneli
Perushoitaja on täällä ?enroll nurse? ja palkasta voin sanoa sen verran että se vaihtelee melkoisesti kokemuksen ja työnantajan mukaan. Työhön ei suoraan pääse Queenslandissa Suomen papereilla vaan on käytävä opiskelemassa. Lainsäädäntö ja aika moni muukin asia on erilainen täällä joten ihan hyödyllistä se on, vaikka turhalta tuntuukin. Australian perushoitajan alin palkanluokka taitaa olla siinä 15 dollarin tuntumassa. Vuorotyöstä jää käteen enemmän kun verottaja ei vie kaikkea. Työluvan saaminen saattaa olla vaikeaa mutta alalla on huutava työvoima pula ja työpaikkansa ja työaikansa voi suunnitella itselle sopivaksi.
Moni on niin sanottu ?casual? sopimuksella jossa palkka on parempi mutta ei sitten saa loma korvauksia eikä sairasloma päiviä. Hyvin yleistä on että, sairaanhoitajat ovat osa aika töissä, niissä vuoroissa jotka sopivat perheelle. Minimi tuntimäärä viikossa taitaa olla kaksikymmentä tuntia viikossa.
Toivottavasti tästä sepustuksesta oli sinulle hyötyä. Jos innostut todella hakemaan tänne voit varautua todella melkoiseen byrokratiaan ja kaavakkeiden täyttämiseen. Mutta ainakin täällä on lämmintä, nytkin kolmekymmentä neljä astetta. Keskikesä terveiset sinne pakkasiin.
Anne
Anne

Poissa Pinneli

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Utelias vaan yleensä (aihe siirretty)
« Vastaus #1 : Joulukuu 23, 2001, 05:08 »
Mietin tässä että millasta palkkaa mahtaa saada ausseissa hoitaja. Ja miten siellä noteerataan suomalainen koulutus, esim. apuhoitaja/perushoitaja.Onko siellä jokin vastaava ammattiryhmä, koska sehän ei ole ihan sairaanhoitajan veroinen.

Kiitos Annelle tiedoista otan mielelläni kaikkea tietoa vastaan eihän sitä tiedä jos vaikka intoutuisi yrittämään sinne suuntaan.
Paperisota tuntuu olevan melkoinen.

Kiinnostaa myös asunto asiat, vuokrat yms.Kaikki innokkaat naputtelijat pistäkää infoa tulemaan.KIIIITOOOS!
Pinneli