Kirjoittaja Aihe: Luottotiedot menneet + WH-viisuminhaku NZ:n = ?  (Luettu 1786 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa youngnstupid

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Luottotiedot menneet + WH-viisuminhaku NZ:n = ?
« : Helmikuu 11, 2010, 01:47 »
Hei!

Tuli sitten mogailtua raha-asioiden kanssa, ja ihan sinne pahimmalle asteelle asti - luottotiedot menneet. Maksut on jo hoidossa, ja niistä ei sitten sen enempää, mutta sitten mieleeni juolahti kysymys. Olen lähdössä NZ:n huhtikuun aikana, ja tuli mieleen josko tämä nuoren ja typerän ihmisen mogailu viisuminsaantiin mahtaisi vaikuttaa? Tarkoituksena mennä töihin aluksi entiseen firmaan (Mellussa työskentelin aiemmin) ensin WH:n kanssa niinsanotusti koeajalle, vahvistaakseni mahdollinen sponsorointi joko Australiaan tai NZ:n. Tämän takia lähdön ajankohta on aika akuutti, ja toisinsanoen vituttaisi tämä elämäni tilaisuus tyhmien rahasekoilujen takia menettää.  :nuttu:

Ausseissa oon käynyt männä vuosina piipahtamssa WH:lla (jota siis NZ:nkin haen) ja en kuollaksenikaan muista, kysyttiinkö siinä mahdollisten rikosten sun muiden lisäksi tähän asiaan liittyen mitään? Käsittääkseni suht samantyylisiä nämä viisumihakemukset kumpaiseenkin ovat?  :confuse

Haulla löytyi kaksi topicia, ja molemmat oli aiheen vierestä. Toivon että joku osais helpata ja varmasti myös vastavaanlaisista aussikokemuksista on hyötyä, jos ei juuri nimenomaan NZ:n tiedä tai osaa kertoa?

Terveisin,
yksi monista tyhmistä, virheistään toki oppineista nuorista!

Palstaa on tullut seurattua jo pidempään, mutta vasta äsken pääsin rekisteröitymään  :pepsodent

Poissa mirtsu

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 4
Vs: Luottotiedot menneet + WH-viisuminhaku NZ:n = ?
« Vastaus #1 : Maaliskuu 23, 2010, 17:29 »
Kiivien WH-ehdot suomalaisille löytyvät täältä: http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/finlandwhs.htm. Luottotietoja ei mainita, mutta on hyvä huomioida että suomalaisten ehdoissa maksimityöskentelyaika yhdelle työnantajalle on vain kolme kuukautta. Monien muiden maiden kansalaiset saavat työskennellä jopa 12 kk samalle työantajalle.