Kirjoittaja Aihe: IT-alan töitä. Helpparit jne?  (Luettu 1998 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Vitsaus

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
IT-alan töitä. Helpparit jne?
« : Helmikuu 22, 2009, 04:34 »
Eli oma elämäntilanne on tällä hetkellä se, että työsoppari loppuu Irlannissa noin kolmen kuukauden päästä ja Australia houkuttelisi kovasti seuraavana maana. Sen verran olen jo päättänyt, että Suomeen en välttämättä halua takaisin mennä ja Australia on tällä hetkellä vahvin ehdokas seuraavaksi maaksi. Vuosi voisi olla sopiva aika.

Mite täältä löytyy it-alan duunia? Suomenkieli ei liene Ausseissa ihan niin kovaa valuuttaa kuin esimerkiksi Irlannissa vai olenko väärässä? Nykyinen homma on täällä Irkuissa ihan perushelpparia. Osaamista löytyy myös web-sivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta ja Englannin kieli ei ole ongelma.

Miten teiltä löytyy kokemuksia näiltä aloilta? Miten muutto kannattaa hoitaa?

Lisätään vielä, että yhtään en ole miettinyt, mihin suuntaan Australiaa olisi kiva päästä, mieleltäni olen avoin kaikille ehdotuksille uutta kotia etsittäessä.

Poissa hardflip

  • Knihti
  • ***
  • Viestejä: 124
Vs: IT-alan töitä. Helpparit jne?
« Vastaus #1 : Helmikuu 23, 2009, 11:45 »
Itse en osaa sanoa kuin Melbournen osalta mutta it-alan perushommat nayttavat sujuvan paikallisilta ihan ok ja vahan epailen etta helpparihommia voi olla aika hankala loytaa. Kannattaa vahan katsella noita rekrytoimistojen sivuja ja mita siella on tarjontana.

Web-design/dev hommia on varmaan jonkin verran mutta kokemusta ja tekniikkojen osaamista pitaisi loytya. Pelkka normaalihotomolo ja PHP/ASP ei riita vaan tuohon saa jo kytkea mukaan .NET tai J2E plus erilaiset tietokannat mita nyt noiden web-harpakkeiden kanssa kaytetaan. XML-tietouskaan ei olisi pahasta.

Melbournessa on hyvin tarjontaa .NET osaajille (WCF osaaminen yms. hanskassa) seka Business Transaction Management -tyyppisten ohjelmistojen kehittajille/suunnittelijoille. Junnuja ei kauheasti ainakaan minun sektorilla (BTM Dev) juuri nyt palkata ja aika moni paikallinen "Seniori" on saanut kultaisen kadenpuristuksen ja lomille lompsis.

Kyllahan tanne tavarat saa tuotua kontilla mutta ensimmaiseksi kannattaa ruveta miettimaan tuota Viisumia ja sen jalkeen sitten tulee tanne lentaminen ja tavaroiden rahtaaminen. Mahdollisuuksia viisumien suhteen kun on monia ja niihin perehtyminen vie hetken Immin sivuilla. Tietysti kannattaa aina katsoa onko mahdollinen tyonantaja halukas sponsoroimaan 457 viisumin.
Hit the body...head will follow
-Trevor Gillies