Kirjoittaja Aihe: Suhteet!  (Luettu 3501 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tino

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 16
Suhteet!
« : Toukokuu 20, 2006, 08:34 »
Onko kokemuksia kellään, että vaikuttaako sukulaisuus suhteet viisumia haettaessa, esim. 12 kuukauden viisumissa? Jos vielä sukulaiset ovat antaneet luvan käyttää heidän nimiään hakemuksessa? Ja onko ehkä helpompaa saada sitten jatkossa pysyvämpää lupaa jäädä maahan, jos vaan rahkeet riittää?

Terv. Tino

Poissa eevis

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1457
  • välihin onku myrskymmerkki ja välihin 2 taivasta
    • Melbourne Demons
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : Toukokuu 20, 2006, 09:13 »
Tino :D

Niin siis mitä viisumia olet hakemassa? WH? Turisti? Business? Jokaisellahan on omat ehtonsa, selvittäisitkö hiukan lisää niin yritetään auttaa. Yleensä (hyvin karkea yleistys) sukulaisuussuhteet aussikansalaisiin ja pysyvästi Ausseissa asuviin auttavat pysyvää jäämistä, mutta siis kerropa lisää.
Dees - We will bloody bounce back!!!


Poissa Raiwå

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1306
  • You go waltzin Matilda !!!!
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #2 : Toukokuu 20, 2006, 09:59 »
Eewis :eye:

Unohdit hakulaatikon ja sen käyttöohjeet :P



:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Poissa Tino

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 16
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #3 : Toukokuu 20, 2006, 10:39 »
Juu, sorry kun ei tullut mainittua että mitä viisumia haetaan. Eli aluksi mennään ihan turistiviisumilla.Yritetään suoraan saada 12 kuukauden viisumi, jos ei saada, niin käsittääkseni viisumia voi sitten siellä paikan päällä jatkaa kun antaa vähän taaloja valtion kassaan ja on näyttää niille että pärjätään taloudellisesti.Mutta sen jälkeen jatko kiinnostaa jo nyt, koska meillä oli tosiaankin niitä sukulaisia siellä ja töitäkin olisi suurella todennäköisyydellä tarjolla jo nyt. Mut ensin ainakin lomaillaan muutama kuukausi.Alue mihin tullaan on Brisbane.Sen verran vielä, että pari kertaa on tullut Brisbanessa käytyä ennenkin, että jollain lailla paikka on tuttu.Hienoa kun on tälläinen palsta olemassa!!

Terv. Tino

Poissa Raiwå

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1306
  • You go waltzin Matilda !!!!
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #4 : Toukokuu 20, 2006, 10:54 »
Tino,

Kaksi sanaa viikonloppulukemiseksi tuon hakulaatikon syövereistä.

Working Holiday




:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Poissa eevis

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1457
  • välihin onku myrskymmerkki ja välihin 2 taivasta
    • Melbourne Demons
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #5 : Toukokuu 20, 2006, 12:14 »
Tino on näköjään aiemmasta postauksesta päätellen (ilmeisesti?) tulossa perheen kanssa, joten WH ei käy. Mutta jos turistilla matkaan lähdette, ei ilmeisesti kannata ottaa sukulaistenne sponsoroimaa, koska siihen tulee ehto 8503 - No further stay. Eli ei saa hakea muuta kuin pakolaisstatusta maassa ollessaan. Yleisesti turistiviisumeista oletkin Tino varmaan jo lukenut, mutta varmuudeksi linkki. Pysyvään oleskeluun tilapäisen jälkeen DIMIAlla on ihan valmis sivukin, Applying in Australia for a Permanent Visa as a Family Member. :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


Poissa Jaaks

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 4386
  • Moderaattori
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #6 : Toukokuu 21, 2006, 09:40 »
Tuo ehto 8503 tulee automaattisesti vain viisumiin sub class 679 (Sponsored Family Visitor Visa). Se on yleensä tarkoitettu esimerkiksi Aasian maiden kansalaisille, jolloin heidän täällä olevat sukulaisensa takaavat heidän toimeentulonsa vierailun aikana ja siihen usein liittyy myös takuumaksu eli "security bond" $5,000 - $15,000 per henkilö tapauksesta riippuen.

Tinon kannattaa hakean suoraan viisumia Tourist visa, subclass 676 12 kuukaudeksi.

Lainaus

Tourist visa, subclass 676

A Tourist visa can be applied for from outside Australia (offshore) or in Australia. Generally a Tourist visa will be granted for a stay of 3 months or 6 months, but in certain circumstances a stay of 12 months may be granted.
For offshore applicants, a Tourist visa allows:
·   a stay of up to 12 months, depending on the reason for your visit and your ability to support yourself during your stay in Australia

 


Sen saanti on ihan helppoa ja omiakin sukulaisia on sillä täällä ollut 12 kuukautta.

Poissa Tino

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 16
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #7 : Toukokuu 21, 2006, 11:02 »
Kiitos vaan paljon ja skype on oikeassa, että ikä ei enää riitä wh viisumiin.Tämäpä asia alkaa olla ihan selvä, eli turisti viisumilla vaan matkaan.

Terv.Tino

Poissa Tino

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 16
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #8 : Heinäkuu 25, 2006, 12:19 »
No hei!

Niin kuin Jaaks ilmoittaa, turistiviisumin saaminen vuodeksi oli tosiaankin helppoa ja ehtoa 8503 No further stay ei siihen tullut ja kysynkin teiltä asiasta enemmän tietäviltä, että jos sitä vaikka innostuisi jäämäänkin pidemmäksi aikaa ja löytyisi töitä, niin järjestääkö työnantaja esim. työlupaa vai pitääkö käydä välillä pois maasta? Tai voiko tehdä niin, että oleskeltuaan esim. puoli vuotta ja löydettyään töitä onko turistiviisumia mahdollista muuttaa joksikin muuksi?
Vielä pari kuukautta in Finland....

Terv. Tino

Poissa Jaaks

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 4386
  • Moderaattori
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #9 : Heinäkuu 29, 2006, 07:58 »
Tino,


Lainaus

Originally posted by Tino
...järjestääkö työnantaja esim. työlupaa vai pitääkö käydä välillä pois maasta? Tai voiko tehdä niin, että oleskeltuaan esim. puoli vuotta ja löydettyään töitä onko turistiviisumia mahdollista muuttaa joksikin muuksi?


Työnantaja ei voi mitään työlupaa järjestää, koska sellaista ei yksinkertaisesti Australiassa ole.  Työnantaja voi halutessaan auttaa sinua toisenlaisen viisumin saamisessa johon sitten kuuluu työnteko oikeus.  Yleensä jos olet aloittanut viisumin hakemisen Australiassa ollessasi niin ei maasta tarvitse poistua, mutta poikkeuksiakin löytyy viisumityypistä riippuen.

Jos sinulla ei sitä 8503 viisumissasi ole, niin voit vaihtaa sen toiseen viisumiin jos täytät sen saamiseen vaadittavat ehdot.