Huonekaluja edullisesti Sydney

Aloittaja Anuli, syyskuu 26, 2004, 01:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Anuli

Okei, joku voi minulle vastata, etta sielta hausta loytyy tahankin vastaus, mutta kun mina TAAS yritin hakea ja yhtaan tulosta ei vaan tuu?!? Yyyyh, olen kai sitten huono valitsemaan sanojani...:(

Eli, haluaisin tietoja siita, mista olette kamppiinne kalusteita hankkineet halvalla...Don Bosco, Brunswick, on kuin hyvinkin on Melbournessa. Katselin sita viestiketjua lavitse ja tuommoinen pelastusarmeijantyyppinen ratkaisu kuulostaa just hyvalta.

Ehka jollain on kokemusta/tietoa?

Kiittaen,
Anuli

Tony

Älä vaan Ikeaan eksy:D

Kai sielläkin on niitä kaappeja/hyllyjä , joiden asennussarjaan on livahtanut liian pieniä ruuveja. Tästähän ne viime viikolla varoitteli radiossa täällä Suomessa.

 :)Tony

Elina

Moi!

Kyllä me ollaan Ikeassakin poikettu... Mutta halvin vaikkakin enemmän aikaa vievä keino on kiertää Garage Saleja. Täällä on siis tavallista että ihmiset viikonloppuisin kantavat ylimääräiset kamansa autotalliin joita voi sitten mennä penkomaan. Ilmoituksia löytyy varsinkin paikallisista ilmaisjakelulehdistä. Parhaat menevät päältä heti alkuhetkinä ja usein hyvää kamaa löytyy vähän paremmilta asuinalueilta - itse ollaan tehty löydöt Mosmanissa.
Huonekalukaupoista koitappa Freedom Furniture.

Terkuin,
Elina

Jouko

Anuli,

Oleteko kokeilleet lehteä nimeltä Trading post, jonkinlainen typistetty versio löytyy myös Internetistä osoitteesta; http://www.tradingpost.com.au . Vastaa suomalaista Keltaista Pössiä. Hyvää lehdessä on että siinä on hinnat ja jonkinlainen osviitta tavaran kunnosta.


Omien kokemusten perusteella käyttettyjen tavaroiden liikkeistä "Second hand shop" löytyy aniharvoin mitään mikä olisi edullista. Hinnat ovat omien kokemusten perusteella olleet lähellä uuden vastaavan hintaa...:hahhaa

Noista "Garage sale" myynneistä voi hyvinkin löytää erittäin edullisia huonekaluja sun muuta, varsinkin "Moving oversea" tai "Interstate" ilmoituksista. Elina on oikeassa että parhaat menee kuvainnollisesti ensihetkinä, trokreilla on ärstyttävä tapa mennä olla noudattamatta ilmoituksissa annettuja aikoja. Sanotaan että ilmoituksessa on mainittu aika kello 8.00am niin trokarit voivat kolkutella ovea jos 6.30am mikä on melko törkeetä.

Onnea metsästykseen.:peukkuy


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

mette

Ilman muuta suosittelisin minäkin "eksymään" sinne Ikeaan. Me ollaan tehty niin mielettömän hyviä löytöjä sieltä. Voi kunpa asuisimmekin lähempänä Ikeaa, niin voisi käydä tsekkaamassa sen bargain corner useammin. En tiedä, onko muissa kaupungeissa, mutta täällä Brisbanen Ikealla on iät ajat ollut sellainen tarjousnurkka. Juurikin löysin sieltä aivan moitteettomassa kunnossa olleen  Henriksdal-tuolin kympillä, Ektorp-sohvaan kangaspäälliset kuin myös kympin each .
Kannattaa tosiaan käydä ensin tutustumassa uuden tavaran hintaan ja sitten vasta lähteä kiertelemään garage sales...
Tässä meidän läheisessä ostarissa olevassa pelastusarmeijan liikkeessä on kyllä niin kamalannäköisiä , jopa rikkinäisiä vanhoja huonekaluja , etten edes ilmaseksi huolisi-ja mitkä hinnat! Ikealta lähtee halvemmalla. Siellä Sydneyssa voi tietenkin vaatimustaso olla aivan toista mitä täällä Brissyssa. Epäilen, että Suomessa tuon kuntoisia huonekaluja,lastenrattaita ym.  pelastusarmeija tuskin  ottaisi vastaan. Veljeni tarjosi jokunen vuosi sitten pelastusarmeijalle kirjahyllyään, ja olivatkin innostuneita aina siihen saakka , kunnes kuultuaan kirjahyllyn olevan parikymmentä vuotta vanha. Perustelivat, ettei kukaan halua noin vanhaa mööpeliä. Vaan jos olisi ollut Bismarkin kirjoituspöytä, olisivat tietenkin ottaneet mielihyvin vastaan.

Surffari

"Meilla" suomessa pidetaan yleensa hyvin varmana/pahana merkkina haakellojen kilisemisesta ja tosun alle luisumisesta kun mies suostuu
puoliskonsa kanssa Ikeaan. Kokemus on useimmille tuntemilleni uroksille
hermoja raastava.

No okei, olenhan minakin siella kerran pari ollut naisseurassa, mutta alkaa sitten kertoka kellekaan....  :??:cool:

Andreasyan

Oj fan,
asuessani Tukholmassa olin varsinainen IKEA-junkie...mutta teoria IKEA geenin keskityksestä kaksois- x kromosomiin on kyseenalainen...nimittäin, viimeksi Sydneyssä käydessämme Ikeaan hinkui puoliso. Ja mitäpä osti? No pussilakanoita ja puolukkahilloa...sitä ei kuitenkaan tarvinnut itse työstää kuten Ikean kamoja yleensä.:god: