Kirjoittaja Aihe: Skilled?Independent Regional (Provisional) Visa  (Luettu 1669 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Mickey

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Skilled?Independent Regional (Provisional) Visa
« : Syyskuu 02, 2004, 21:52 »
Terve,

Tuosta SIR visasta olen kiinnostunut kun pisteet jää 110:een
Pyörin relevantteja saitteja eestaas mutta pari asiaa ei tunnu selviävän eikä Hampurin suurlähetystön sähköposti kulje:

Täytän perusvaatimukset kyllä kolmen ammatin osalta mutta en ole varma onko SIRin kohdalla tuo työkokemus välttämättömyys vai vain lisäpisteitä?
Omaan työkokemusta kaikista kolmesta ammatista mutten yhdessäkään 12 kuukautta putkeen. Yhteensä kaikkien kolmen osalta kyllä yli 12kk ja jos oikein olen ymmärtänyt ei kokemuksen tarvitse olla juuri siitä ammatista jonka pohjalta haetaan viisumia.

Ehkä eniten päänvaivaa tuottaa se pitääkö ammattini olla myös osavaltion "haluttujen ammattien" listalla??
Esimerkiksi Queenslandin tapauksessa
http://www.sd.qld.gov.au/dsdweb/htdocs/global/content_2.cfm?id=16132
Näyttää siltä että vain murto-osaa skilled occupations listin ammateista kaivataan sielläpäin! Jos näin on niin on vaihtoehdot ihan muutamassa...

Jos saan viisumin yhden ammatin perusteella niin voinko hakea/harjoittaa myös toista ammattia?

Joudun varmaan tarttuman oikein puhelimeen ja yrittämään läpi Hampuriin mutta jos jollain on jotain tähän lisättävää niin olisi hauska kuulla :-)


Michael

Poissa jounij

  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 2453
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : Syyskuu 02, 2004, 23:16 »
Kun olet viisumisi saanut ja maahan saapunut, kukaan ei enää sen jälkeen ole kiinnostunut siitä, mitä laillista ammattia harjoittamalla elantosi tienaat.

Onko Ossilan suurlähetystö muuttanut Berliinistä Hampuriin?


Ihmettelee
Jouni
Canberra

Poissa Jaaks

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 4386
  • Moderaattori
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #2 : Syyskuu 02, 2004, 23:46 »
Mickey :D

Immi web site sanoo ihan selvasti nain:


Lainaus

All SIR (Provisional) visa applicants must meet the same basic requirements as other general skilled migration categories plus some additional requirements.


http://www.immi.gov.au/migration/skilled/basic_requirements.htm

Eli siis tyokokemus vaatimus on ihan sama kuin kaikilla "Skilled" hakijoilla.

Siella myoskin sanotaan nain"


Lainaus

Sponsorship
All applicants for the SIR (Provisional) visas must be sponsored by a state or territory government authority. Applicants must provide evidence of their sponsorship when they apply for a SIR (Provisional) visa.
People wanting to apply for a SIR (Provisional) visa should contact the relevant state or government authority where they are interested in living, to find out about the sponsorship requirements.


Eli - Kylla ammattisi taytyy olla osavaltion haluama - ei kai ne sinua muuten lahde sponsoroimaan :?

Sinuna en ehka soittaisi Hampuriin :hahhaa tai Berliininkaan, silla he todennakoisesti pyytavat ottamaan suoraan yhteytta Adelaideen :D

Numerot:
http://www.immi.gov.au/contacts/aust_telephone.htm

tai laheta heille vaikka e-mail

http://www.immi.gov.au/contacts/email.htm