Do niin,
nappasin ne leivat viimeinkin uunin ja muistin ottaa poiskin,,ensiksi pitaa mainita etta toissa paivana taikina oli noussut tosi kuohkeaksi, jolloin paatin laittaa lisaa jauhoja ja tyostaa sita lisaa no olisi pitanyt heittaa se silloin uuniin, eli toisen tyoston jalkeen ei noussut yhta kuohkeaksi, no kylla se hiukan nousi, (ensimmainen reikaleipa tuli syotya yksin kymmenessa minuutissa, pelkkaa voita kyytipoikana)
mutta tyytyvainen en siihen ollut, kuori oli tuommoista oululaise jalkiuunin ja ison ruislimpun sekoitusta, mutta sisalta oli hiukan liina tiivista, pehmeaa mutta tiivista, pitaisi saada kuplat isommiksi,,,melkein tuli jo mieleen huijaus soodalla...ei sita tuommoisena kehtaa vieraalle tarjota (niinkuin olisin muka jollekin sita vapaaehtoisesti antamassa heh heh)
Maku oli yllattavan hapan, eli tuommoinen hapankorppumaine, ensimmainen mielikuva tuli niista suomesta myytavista kuivatuista reikaleivan puolikkaista,,varrasleipiako ne oli, eli samanlainen maku. no nyt pitaa jaadyttaa juuri ja kuulostella kuukausi etta yot lampiaa ja ei tartte juurta lamposena pitaa.
Cheers