Kirjoittaja Aihe: Work holidaysta sponssiviisumiin  (Luettu 2049 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Peltsi43

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Work holidaysta sponssiviisumiin
« : Maaliskuu 25, 2013, 09:56 »
Terve.

Vaimollani olisi mukava oman alan työ tiedossa Australiassa, mikäli saisimme viisumiasiat kuntoon.

Työ vastaa vaimoni koulutusta ja vaatii pohjoismaista tuntemusta ja erikoisosaamista  (kuten suomen- ja ruotsinkielen taitoa), ja alan bachelor-koulutusta, joten tätä työtä australialaisen on käytännössä mahdoton tehdä. Erityisosaamisen ehto sponssivisaa varten varmasti täyttyisi. Ikää meillä on molemmilla hieman alle 30-vuotta, joten iän puolesta myös work holiday- visa on mahdollinen.

Tiedättekö, olisiko vaimoni mahdollista aloittaa ko. työssä work holiday visalla (koeaika-henkisesti) ja mikäli työnantaja muutaman kuukauden jälkeen on yhteisymmärräksessä siitä että haluaa sponssata vakituisempaa visaa, onko work holidayn tilalle mahdollista hakea pysyvämpi viisumi?

Minä kulkisin aviomiehenä rinnalla aluksi work holiday viisumilla ja hakisin kunnon duuneja, jonka jälkeen töiden löydyttyä myös minulle pysyvämpi sponssiviisumi / spouse-visa, mikäli vaimoni sponssataan?

Onko suunnitelmassa järkeä, vai olenko missannut jotain olennaista joka tekisi tuollaisen suunnitelman toteuttamisen mahdottomaksi?