Ajaminen Brisbanessa

Aloittaja miki, heinäkuu 19, 2007, 18:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

miki

Moro!

Hän etsi ja etsi mutta ei löydä. Eli tulossa WH:lla kohta Brisbaneen päin ja tiedustelee, etä mites toi autolla ajaminen siellä? Kelpaako EU-ajokorttini? Vai pitäisikö joku KV-kortti hakea? Tai joku käännös ajokortista? Oleskelen suurimman osan ajasta varmaankin juuri Brisbanessa.

Hölmöjä kysymyksiä senkun satelee vaan taas...  ???

Jaaks

Miki,

Laittamalla hakuun sana Ajokortti saat kyllä melkoisesti tietoa  8)

Ja se löytyy myös tuolta FAQ osastolta.

Kysy vaan jos et löydä, ei se niin hölmöä ole  :pepsodent


MH

Just kävin tällä viikolla hakemassa aussi ajokortin. onnsituu suoraan jos sinulla on suomalainen eu ajokortti. ajokoetta ei tarvi ellet halua kuormaautokorttia. mukana oli aussi pankkikortti, medicare kortti ja passi ja asuin paikasta vuokrasopimuksesta kopio.

Ajaminen sinänsä oli helpompaa kuin kuvittelin.RUU

Tilapäisen viisumin haltijat voivat ajaa omalla kansallisella ajokortillaan koko viisumin voimassaoloajan. Kortin pitää sisältää tekstit myös englanniksi tai mukana pitää olla virallinen englanninkielinen käännös. Suomessa asia hoituu kätevästi Autoliiton avulla.

Queensland Transport kertoo seuraavaa:
When would my authority to drive in Queensland on my foreign driver licence be withdrawn?
Your authority to drive in Queensland on your foreign driver licence will be withdrawn if you:
    * Become medically unfit to drive safely.
    * Have lived in Queensland for three months since gaining Australian citizen or a visa allowing an indefinate stay in Australia.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates