Kirjoittaja Aihe: Hierojan hommista  (Luettu 1883 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Wildur

 • Piltti
 • *
 • Viestejä: 26
Hierojan hommista
« : Heinäkuu 11, 2006, 11:48 »
Helou!

Tulipa tuossa viikonlopun Ruisrokin pyörteissä taas niin paljon viisaammaksi, että täytynee kysäistä, mikä se totuus on :pepsodent Täällä kun näyttää hyvin moni viksu ja vilmaattiinen antavan huippuja neuvoja!:peukkuy

Olen muitten töitteni ohessa opiskellut hierojaksi pääasiassa omaksi - ja tuttavien - iloksi (kummasti muuten hyvän päivän tuttavistakin kuulee nykyään enemmän:pyhimys). Vähän on tullut pyöriteltyä erilaisia tulevaisuuden mahdollisuuksia, jolloin tuli mieleen, että vaikka ensisijaisesti olenkin Sydenyiin aikalailla nautiskelufiiliksin lähdössä, niin kyllähän sitä jossain vaiheessa voisi jotain tehdäkin, ehkäpä voisi vaikka hieroa. Mitään lupia en ole vielä selvitellyt, kun ei ole vielä ajankohtaista.

Mutta rokissa siis törmäsin tyyliin "tuttavantuttavantuttavaan", jolle tuli vähän tulevaisuuden muuttoskenaarioista jutusteltua. Tämä tuttava on lukioaikoinaan ehkäpä 10-15 vuotta sitten viettänyt vuoden ausseissa. Hänellä oli hirmuisen hilpeetä sille, että oisin "scandinavian masseur" - Tällä kun kuulemma siellä on samanlainen konnotaatio kuin usein väärinymmärretyillä thaihieronnoilla Suomessa. Onko tämä totta??:eye:

Aika monta huvittavaa mielleyhtymää saatiin sitten tästä jo väännettyä, vaikka reissuunkin lähdetään vasta puolen vuoden kuluttua!:D

Mutta jospa tietää niin kertokaapa mitä tuo meinaa. Muillepa ehkä porkkanaa ottaa yhteyttä, kun vihdoin sinne asti päästään!

W

Poissa Jaaks

 • Global Moderaattorit
 • Herootes
 • *****
 • Viestejä: 4386
 • Moderaattori
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : Heinäkuu 11, 2006, 21:43 »
Lainaus

Originally posted by Wildur
...että oisin "scandinavian masseur"  - Tällä kun kuulemma siellä on samanlainen konnotaatio kuin usein väärinymmärretyillä thaihieronnoilla Suomessa. Onko tämä totta??


Jos olet "Scandinavian Masseur/ Masseuse", niin vahan tuollainen kuva silla taalla ikava kylla on ja suurin osin johtuu "henkilokohtaisten palvelujen" lehti ilmoituksista, joissa juuri mainostetaan tyyliin "Scandinavian Blonde giving total relaxing full body massage in private sorroundings" :hahhaa.

Hierontatyyleista "Swedish Massage" on kylla tunnettu ja paljon harjoitettu ihan asiallisena rentouttavana hierontana johon se hyvin sopiikin, mutta senkin nimen alla on kylla melkoisesti "kyseenalaisia yrityksia" aivan kuten "Thai Massage".

Poissa Wildur

 • Piltti
 • *
 • Viestejä: 26
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #2 : Heinäkuu 12, 2006, 06:47 »
No ni, nyt hä m sain jo hyvän tekstin lehti-ilmoitukseni sisältöönkin:hahhaa

Ei vaa, kiitoksia tästä. Voi olla mukavampaa, jos en noita väärinkäsityksiä aiheuttaisi tietämättömyyttäni!