Australian Viestitaulu
Tervetuloa,
Vieras
. Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
1 tunti
1 päivä
1 viikko
1 kuukausi
Ikuisesti
Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Uutiset:
Etusivu
Ohjeet
Kirjaudu
Rekisteröidy
Australian Viestitaulu
»
Viestitaulu
»
Elämää Australiassa
»
Sekalaiset aiheet
(Valvoja:
Jouko
) »
Aihe:
Vappusima
« edellinen
seuraava »
Tulostusversio
Sivuja: [
1
]
Kirjoittaja
Aihe: Vappusima (Luettu 1981 kertaa)
0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Lode
Piltti
Viestejä: 8
Vappusima
«
:
Huhtikuu 18, 2005, 12:35 »
Vappu lähestyy ja pitäisi laittaa sima alulle. Millähän nimellä fariinisokeria täällä myydään vai mitä olette simoihinne laittaneet?
Kirjattu
kravattimies
Vieras
(Ei otsikkoa)
«
Vastaus #1 :
Huhtikuu 19, 2005, 02:24 »
Vappusimaa ei olla koskaan tehty, mutta fariinisokeri on vaimon kertoman mukaan joko brown sugar tai raw sugar. Keittiön kaapista löytyiki pussi jälkimmäistä.
Kirjattu
Jaaks
Global Moderaattorit
Herootes
Viestejä: 4386
Moderaattori
(Ei otsikkoa)
«
Vastaus #2 :
Huhtikuu 19, 2005, 03:32 »
Fariinisokerihan on siirapilla paallystettya kidesokeria.
Kaikista lahinna takalaisista tuotteista on ehka Muscovado sokeri. Se ei ole ihan sama asia, mutta melkoisen lahella.
http://www.nicehouse.fi/keittio/tietotai/sokeri.htm
http://www.sugar.org/facts/types.html
Kirjattu
mette
Herootes
Viestejä: 826
(Ei otsikkoa)
«
Vastaus #3 :
Huhtikuu 19, 2005, 03:58 »
Lode
Fariinisokeria löytyy ja täällä se kulkee nimellä Dark Brown Sugar. Se on hiukan vaaleampaa mitä Suomessa (kinuskikastikkeeseen ei saa aivan yhtä syvää väriä ), mutta muutoin aivan yhtä hyvää.
Tuota raw sugaria käytän taas raesokeria korvaamaan.
Kirjattu
Tulostusversio
Sivuja: [
1
]
« edellinen
seuraava »
Australian Viestitaulu
»
Viestitaulu
»
Elämää Australiassa
»
Sekalaiset aiheet
(Valvoja:
Jouko
) »
Aihe:
Vappusima