Kirjoittaja Aihe: Vappusima  (Luettu 1981 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lode

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 8
Vappusima
« : Huhtikuu 18, 2005, 12:35 »
Vappu lähestyy ja pitäisi laittaa sima alulle. Millähän nimellä fariinisokeria täällä myydään vai mitä olette simoihinne laittaneet?

kravattimies

  • Vieras
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #1 : Huhtikuu 19, 2005, 02:24 »
Vappusimaa ei olla koskaan tehty, mutta fariinisokeri on vaimon kertoman mukaan joko brown sugar tai raw sugar. Keittiön kaapista löytyiki pussi jälkimmäistä.

Poissa Jaaks

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 4386
  • Moderaattori
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #2 : Huhtikuu 19, 2005, 03:32 »
Fariinisokerihan on siirapilla paallystettya kidesokeria.

Kaikista lahinna takalaisista tuotteista on ehka Muscovado sokeri.  Se ei ole ihan sama asia, mutta melkoisen lahella.

http://www.nicehouse.fi/keittio/tietotai/sokeri.htm

http://www.sugar.org/facts/types.html

Poissa mette

  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 826
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #3 : Huhtikuu 19, 2005, 03:58 »
Lode :D

Fariinisokeria löytyy  ja täällä se kulkee nimellä Dark Brown Sugar. Se on hiukan vaaleampaa mitä Suomessa (kinuskikastikkeeseen ei saa aivan yhtä syvää väriä ), mutta muutoin aivan yhtä hyvää.
Tuota raw sugaria käytän taas  raesokeria korvaamaan.