Hei Merja!
taisinkin sanoa just vaarinpain (nyt kylla ysiluyokan koksan ope kauhistuisi...) eli 1 osa viinietikkaa, 3 oljya, muuten tulee aika kitkeraa... Ne osat naet lasissa hyvin, kun viinietikka painuu pohjalle ja oljy nousee pintaan. Sinne sitten vaan suolaa pippuria (tai sitruunapippuria, myos hyva vaihtoehto, oikeastaan parempi!) sekaan maun mukaan!
Katsoin myos noita aikaisepia viesteja, ja vinkkeja loytyy. Eli perunathan on taalla enemmankin uusia, sillin kanssa juuri pienet perunat on vallan hyvia. Tavalliset kaupat myy sillia, tosin usein oljyssa sailottyna, Suomi talolta saa kokonaisia suolakaloja (ihan suomalainen maku) seka perussillia, IKEAssa on hyvat sillivalikoimat (valkosipuli, sinappi, sipuli yms) seka sielta saa myos graavilohi kastiketta. David Jones Delista saat lohen matia (pient purkit, kalliit hinnat).
Eli kaikkea loytyy; supermakarketit yllattaa, pohjolan ostospaikkoja siis Suomi talo, Ikea ja Ruotsalainen kirkko (Toorak, St. Georges rd). Ai niin, tehan olette Brisbanessa... Toivottavasti silela on IKEAssa yhta hyva valokoima...
Me pidettiin vuosikausia ihan perinteisia juhannusjuhlia silleineen ja snapseineen, rapujuhlatkin pidettiin, tosin hummereilla kun ei juuri silloin osunut yabby kausi. Taytynee yrittaa uudelleen...