Chilifinn,
kiitoksia pavlova reseptista,,,pistin eilen kokaten aussi lammaspaistin lisukkeineen ja pitihan siihen sitten alkaa miettimaan pave jalkiruoaksi,,,,no itse en ole sita edes kerinnyt maistamaan,,,enemman suolaisen ruoan peraan,,,no ekan reseptin nappasin sokeripussin kyljesta..kuudenmunan juttu,,,nousi hienosti,,,mutta kun on vain alhaalta lampeava kaasuuuni niin tuli pienia rusketusongelmia pohjan kanssa ja jaahyttelyssa tuli ongelmia myos...jauhosakin kokoinen kakku muutui hyvin nopeasti pohjalaiseksi ropsuksi,,,,perhana,,,siina vaiheessa alkoi jurppimaan ja pohjalainen luontonousemaan...no oli onneksi muut ruuat valmisteltu valmiiksi ja kello vasta 3 kun muistin etta taalla oli yksi resepti siihen,,,,lappari tiskialtaaseen ja eikun vatkaamaan....kiitoksia,,,onnistui ihan hyvin talla kertaa,,,ehka seuraavalla kerralla lisaan munan tahi kaksi ja heitan kaasuuunillamme naapurin tikkataulua...
joskus muuten tein aussi lihiksia kayttaen suomalaista voitaikina reseptia seka sakeaa jauhelihakastiketta...eli jos jauhelihakastikeonnistuu niin antaa sen vaan sakeutua,,,ja aina siihen voi heittaa jotain erilaista sekaan,,,,paprikaa,, tomaattia,,,luulisin etta jo kutkuttaisi urulinkin makuhermoja...
jos niita itse tekee, niin kivan lisan saa ideasta jonka nain paikallisen lihakaupan ikkunassa,,,samasta voitaikinasta oli leikattu elaimen kuvia paalle...eli niilla oli kanoja kanapiiraiden paalla jne:P:P:peukkuy