Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Sekalaiset aiheet => Aiheen aloitti: S?ndi - Joulukuu 07, 2011, 01:14

Otsikko: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: S?ndi - Joulukuu 07, 2011, 01:14
Tervehdys!

Ollaan nyt asuttu kuukauden verran Sydneyssä ja meinaa tytön kanssa varsinkin sadepäivinä loppua tekeminen. Olen tutkinut internetin ihmeellistä maailmaa useaan otteeseen mutta ei ole sattunut silmiin mitään esim. perhekerhoja tai vastaavia missä varsinkin tyttö saisi muista lapsista seuraa. Suomi-Koulukin näytti olevan 3. vuodesta ylöspäin... Olen jo miettinyt osa-aikaista päivähoitoakin mutta sellaistakaan ei taida olla suomenkielisille lapsille...? Jos joku osaisi antaa edes jotain vinkkiä mistä kannattaisi kysellä niin olisimme erittäin kiitollisia! Tai mikäli olet vastaavassa tilanteessa niin ota yhteyttä niin sovitaan vaikka playdates  :D

Terv. Sanna

sanna.pekkola@hotmail.com
Otsikko: Vs: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: ausseihin! - Joulukuu 07, 2011, 02:49
Oletko tietoinen playgroupeista, joita löytyy varmasti jokapuolelta? Niissä äidit ja lapset kokoontuvat yhteen yleensä kerran viikossa. Mukava tapa tutustua muihin alueen perheisiin. Voit etsiä oman alueesi leikkiryhmiä Plaugroup Australia NSW -sivuilta (http://www.playgroupaustralia.com.au/nsw/go/find-a-playgroup).
Otsikko: Vs: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: S?ndi - Joulukuu 07, 2011, 03:36
Kiitos vastauksesta! Olin kyllä tietoinen että jotain playgroupeja on olemassaan mutta juuri tätä tietoa jäin vaille että missä ja milloin niitä järjestetään! Hienoa! Täytyy tutustua tarkemmin.
Otsikko: Vs: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: Fin-Pom-Oz - Joulukuu 13, 2011, 04:58
Hei Sanna,

Meillä on pieni suomalainen 'äiti-vauva kerho' Sydneyssä ja tapaamme Centennial Parkissa. Liity ihmeessä seuraan! Meidän tytöt on kyllä alle vuoden mutta eikai se niin tarkkaa ole :)

T: Aino
Otsikko: Vs: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: muru - Joulukuu 15, 2011, 12:59
Hei Sanna,

Missa pain Sydney asutte? Meilla taalla 'Hills' issa on tosi kivoja playgroupeja. Niissahan voi kayda useammassa kaymassa ennen kun paatta mihin ryhmaan haluaa liittya.

Otsikko: Vs: 2-vuotiaalle tekemistä Sydneyssä
Kirjoitti: S?ndi - Joulukuu 19, 2011, 09:25
Asutaan Glebessä. Vielä ei olla päästy missään playgroupissa käymään mutta heti joulun jälkeen lähdetään kierrokselle  ;)
Aino: Mielellään liityttäisiin seuraan kun vain ensi kerran tapaatte!