Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: Merja - Lokakuu 19, 2006, 03:41

Otsikko: Joululahjoja Suomeen?
Kirjoitti: Merja - Lokakuu 19, 2006, 03:41
Nyt kaivataan hyvia vinkkeja siita mita kannattaa lahettaa Suomeen joululahjaksi. :eureka
Jotain kevytta (postimaksut:taala) ja mielellaan tyypillista australialaista. Seka aikuisille etta eri ikaisille lapsille. Mita itse olette lahettaneet??:o:o
Otsikko:
Kirjoitti: eevis - Lokakuu 19, 2006, 17:25
Merja :) Kevyttä lähetettävää ovat ainakin aboriginaalitaideprintit. Vastaanottaja saa sitten itse hoitaa kehystyksen Suomessa mielensä mukaan... :eureka Lapsille aussieläinpehmoleluja?
Otsikko:
Kirjoitti: Tuipa - Lokakuu 20, 2006, 09:12
Australian Geography on loistopaikka eri-ikaisille: sielta loytyy esim. tahtikarttoja, piirustuksia, nahkaisia viinipullon jaahdyttimia, kirjoja, levyja, kasinukkeja, palapeleja... Monia noista saa myos eri markkinoilta, en kylla tieda mika Brisbanessa olisi paras paikka. Meilta lahti tana vuonna myos brasilialaistyyppinen riippukeinu matkaan!
Unohdin muuten laittaa muutama viiko siiten, etta merirahtipakettien piti olla postissa 6.10. Eika sitten kannata laittaa hintoja pakettiin - Suomen tullin raja on 45 euroa, eli ruksaa vaan etta lahjoja on.
Otsikko:
Kirjoitti: Timo - Lokakuu 20, 2006, 09:48
No revaapa (http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=2522) tietysti :pepsodent

Arkistojen aarteita kaiveli
Otsikko:
Kirjoitti: Jaaks - Lokakuu 20, 2006, 09:57
Australian Geographic (http://www.australiangeographic.com/index.cfm?fuseaction=productshome ) on myös ollut oma suosikkini jo vuosia  Suomeen lähetettävien lahjojen ostopaikkana, mutta kannattaa olla varovainen mitä ostat sillä suuri osa heidänkin tuotteistaan on "made in China":(
Otsikko:
Kirjoitti: Milka - Lokakuu 20, 2006, 11:02
Myos mina olen suosinut Australian Geographic kauppoja. Toinen suosikkini on ostaa tavaroita "maalais"markkinoilta, joille taiteilijat tulevat myymaan omia taideteoksiaan, koruja, kankaita, puu- ja lasiesineita yms.  

En nyt sitten tarkoittanut Queen Victorian Markets tai muitakaan niin sanottuja pysyvia markkinapaikkoja, missa useat tavarat ovat "made in China". Tarkoitin naita "kylien ja kaupungiosien" omia Art & Graft markkinoita.
Otsikko:
Kirjoitti: eevis - Lokakuu 20, 2006, 11:22
Milka :D Queen Vicillä tosiaan siellä markkinapuolella on melkein pelkkää järkyttävää krääsää, mutta ne Victoria streetin puolen kiinteät pikkukaupat (ihan kadun vieressä) ovat taas sitten aivan oma lukunsa! :god: Siellä on myös mm. melbournelaisen pienen kosmetiikkaketjun Sohumin (http://www.sohumcosmetics.com/) putiikki. Siinäpä kevyttä australialaista lahjaa aikuisille (ehkä enemmän naisille :)), heillä on mm. TAIVAALLISTA silk dustia (kevyesti tuoksuva vartalopuuteri) joissa tulee tietty iso kaunis vippa mukana. :) Ja ne pakkaukset on syötävän hyvän näköisiä. Ihanaa hömppää siis! :hahhaa Sohumia voisi saada vaikka Myeriltä Brissystäkin luultavasti, ainakin Perthin Myerillä oli.