Puolison visa

Aloittaja Inkasan, joulukuu 18, 2016, 04:17

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Inkasan

Hei,

Olemme mieheni kanssa muuttamassa Australiaan ensi vuonna. Sain itse jatko-opiskelupaikan ja haen siis opiskelijaviisumia. Ongelma onkin, mitä tehdään miehen viisumin kanssa? Hän on siis myös hakemassa jatko-opintoja, mutta ei varmaan ehdi ennen saapumistamme saada paikkaa. Onko jotain vaihtoehtoa millä hän pääsee Australiaan esim. vuodeksi, jonka jälkeen hän voisi hakea opiskelija/työviisumia (mikäli opiskelupaikka jää saamatta) Australiasta kunhan on saanut paikan?

Ilmeisesti mies voisi tulla myös mun viisumin alla dependentinä, mutta tällöin joutuisimme kustantamaan kolmin kertaisen opiskelijavakuutuksen, mikä tuntuu sinänsä kummalliselta jos miehelle mahdollisesti myönnetään opiskelupaikka ensi vuonna.

Apuja!

Anssi

Jos ikää on max. 30, niin Working Holiday-viisumilla saa tehdä vähän duuniakin. Normi eVisitor-viisumilla saa olla kolme kuukautta kerrallaan 12 kk:n aikana, välissä pitää käydä muutama päivä esim. Uudessa-Seelannissa. Neuvomista helpottaisi, jos kertoisit, mikä viisumi sinulla on/tulee olemaan.

Partner-lisäys viisumiin olisi luultavasti helpoin tie. Jos viisumisi on subclass 500 ja olette naimisissa, niin pitäisi olla läpihuutojuttu. Kallis vakuutuskin voi olla hintansa väärti, kun kaikki menee by-the-book. Jos teillä on näitä hoitamassa joku agentti, niin kannattaa silti vähän verrata kustannuksia. Kaikki virallinen tieto löytyy http://www.border.gov.au/ kautta.