Working Holiday visa onglemia

Aloittaja euroopanomistaja, toukokuu 25, 2016, 04:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

euroopanomistaja

Moikka, ollaan kaverin kanssa hakemassa working holiday (subclass 417) visaa ausseihin, mutta muutama kysymys jäi mietityttämään hakemusta täyttäessämme...

1.Health Examination
Have you undertaken a health examination for an Australian visa in the last 12 months?
-Eli ei olla käyty missään tarkastuksissa, pitäisikö käydä ennen lähtöä vai?

2.In the course of deciding this application, we may need you to attend an Australian Government office for an interview. If this occurs, which office would you prefer to go to?
-Eli onko mahdollisuus joutua käymään jossain haastattelussa vielä ennen maahan pääsyä, jos joutuu niin tietäisi mitä kautta lennot ottaa Australiaan.

3.Has the applicant ever served in a military force, police force, state sponsored / private militia or intelligence agency (including secret police)?
-Tarkoitetaanko ihan onko käynyt vaikka 6kk armeijassa, vai onko ollut ihan palkkasotilaana?

Kiitoksia jo etukäteen jos joku osaa vastata kysymyksiin, emme haluaisi että viisumin saaminen jäisi näistä ainakaan kiinni  :pepsodent

MK

Moikka!

1) DIBP:illa on oikeus pyytää sinua menemään terveystarkastukseen, mutta oma-aloitteisesti pyytämättä sinne ei ole tarvetta mennä. Oheisessa linkissä hieman lisää infoa: http://www.visabureau.com/australia/working-holiday.aspx#WHMFAQthree

2) On mahdollista, että sinua tullaan haastattelemaan ennen kuin voit saada WH viisumin. Haastateltavaksi joutuminen on kuitenkin melko epätodennäköistä mikäli täytät kaikki viisumin ehdot ja sinulla on nuhteeton tausta (rikosrekisteri, terveys, jne). Varmistathan, että viisumihakemuksesi on huolellisesti täytetty  :)

3) Itse aikoinaan WH viisumia hakiessa vastasin käyneeni 6kk armeijan. Liitteeksi laitoin palvelutodistuksen, jonka sain paikallisesti esikunnasta.


euroopanomistaja

Kiitoksia vastauksista auttoi paljon!

Nyt tuli semmoinen ongelma että hakemus on enää asevelvollisuusrekisterin otetta vaille valmis, mutta olemme juuri muuttaneet kesäkuun alusta pois entisestä asunnostamme ja uudet osoitetiedot eivät ole vielä päivittyneet väestörekisteriin joten siinä lukee siis vanha osoitteemme ja hakemuksessa uudet osoitteet.

Elikkä tiedättekö onkohan mahdollista vaikka laittaa hakemuksen mukaan jotain missä näkyy että olemme juuri muuttaneet ja siksi siinä väärä osoite? :confuse

Kiire meinaa tulla kun noin viikon päästä lähdemme kahdeksi kuukaudeksi reissaamaan eurooppaan ja ennen sitä pitäisi saada tämä asia hoidettua. ???