2 äitiä ja 4 lasta lomalle Gold Coastille

Aloittaja surffimami, lokakuu 11, 2014, 04:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

surffimami

Hei vaan kaikki!

Olemme kaksi kolmekymppistä naista Etelä-Suomesta ja suunnitelmissa olisi viettää vuoden päästä syksyllä 3kk Australiassa, esim. Gold Coastilla.
Tarkoitus olisi raahata mukana myös molempien jälkikasvu, eli yhteensä 4kpl alle 5-vuotiaita. Miehet olisi tarkoitus jättää Suomeen maksamaa asuntolainoja ja tienaamaan euroja, mikäli vaimojen Australian reissulle käy samanlailla kuin Suomen valtion budjetille. ;)
Olen joskus noin kymmenvuotta sitten tehnyt WH:n Ausseissa, joten perusjutut luulen edelleen osaavani. Muutama mieltä askarruttava asia on kuitenkin ilmaantunut...

1. Miten löydän normaalihintaisen, kalustetun talon Gold Coastilta?

2. Kääreet ja hämähäkit huolestuttavat kovasti. Katsoin juuri dokumentti missä kerrottiin, että juurikin käärmeet ovat iso ongelma uusilla asuinalueilla Gold Coastilla. Miten voisin turvata reissun, että en törmäisi käärmeisiin tai hämähäkkeihin muualla kuin korkeintaan eläintarhassa? Onko olemassa jotain tilastoja siitä kuinka paljon ihmisiä kuolee käärmeen tai hämähäkin puremiin? (Viime reissulla asuin luksus talossa ja silti pakonomaisesti myrkytin joka ilta huoneeni lattian. Siitäkin huolimatta taloomme tunkeutui valtava hämähäkki. Toinen tapaus oli kun kämppis joutui sairaalaan olohuoneen lattialla olleen hämähäkin pureman takia. :o)

3. Mukaan olisi tarkoitus huijata myös hyväuskoinen au pair auttamaan meidän aina niin kilttien ja rauhallisten lastenhoidossa. Minkä suuruista taskurahaa au pairille tulisi maksaa?

Jos joku osaa/jaksaa auttaa niin olemme enemmän kuin kiitollisia. Kaikki vinkit ja pointit otettaan iloiten vastaan.  :god: