Piilolinssejä ja e-pillereitä Ausseista?

Aloittaja teuku, kesäkuu 20, 2013, 21:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

teuku

Onko kellään kokemusta miten piilolinssejä tai e-pillereitä löytyy Ausseista?

Reissuun lähtö muutaman viikon päästä ja otan pillereitä sen verran kuin on jäljellä ja samoin löytyy tällä hetkellä 2 paria piilolinssejä.

Linsseillä pitäisi pärjätä entiseen tapaan helposti ainakin puoli vuotta, mutta jos tarvitsee lisää, niin löytyykö helposti? Tarvitseeko käydä silmälääkärillä vai riittääkö marssia optikkoliikkeeseen omalla reseptillä, josta ilmenee vahvuudet?

Miten nuo e-pillerit? Resepti varmaankin lääkäriltä ja pillerit apteekista? Meneekö näin helposti?

Ei tuolla "Haku" toiminnolla löytynyt kumpaankaan näihin vastausta.

vuokko

ainakin pillereitä sinuna hakisin suomesta ,varmaan saa täältäkin muttei suomalaisella reseptillä. Varmaan noi *viisaammat* osaa siinä asias neuvoo mut silmälasiliikkeitä tääl on vaik kuin paljon hintatasoo en tiedä.Aattelin noita pillereitä et saattaa olla ettei ihan samoja löydy

RUU

Teuku, molempia löytyy ihan samaan tapaan kuin Suomessakin. Ei täällä nyt kuitenkaan ihan puskassa kaikki elä...  :D

Samaa vaikuttavaa ainetta pillereihisi löytyy taatusti, myyntinimet vain vaihtelevat. Saatavilla olevia lääkkeitä voit haarukoida sivulta Pharmaceutical Benefits Scheme (PBS) A-Z medicine listing. Paikallisessa apteekissa tarvitset paikallisen reseptin. Ehdotan, että otat joko nykyisen lääkepakkauksen mukaan lääkäriin tai pyydät Suomessa lääkäriltäsi paperin, jossa on suositeltu lääkeaine ja annostus, ja käyt sen kanssa paikallisella lääkärillä.

Piilolinssejä saa kätevästi tilattua myös netistä. Sinun kohdallasi se voi olla käytännöllinen ja todennäköisesti halvempikin tapa. Paikallisista optikoista kuitenkin saa niitä ihan joka lähtöön, mutta tarvitsevat näöntarkastuksen ja sovitukset ennenkuin myyvät sinulle pidempiaikaiseen käyttöön.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Savonian

Vaikka vastaan vähän myöhään, kaikkia samoja e-pillerietä ei saa Australiasta. Osalle löytyy varmasti jopa sama merkki, mutta kaikilla vaikuttavan aineen comboilla ei vastaavia lääkkeitä löydy. Tästä esimerkkinä Meliane, josta lähin korvaava lääke oli Minulet, ja siinä estrogeenin ja progesteronin suhde oli erilainen kuin alkuperäisessä.