Vanhat linkit toimimaan käsipelillä (Jouni)

Aloittaja Jouko, maaliskuu 23, 2007, 06:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jouko

Tässä Jounin mainio oivallus,

Ne vanhat linkit saa toimimaan käsipelillä näitä ohjeita seuraamalla:

-Klikattuasi toimimatonta linkkiä sinulle aukeaa uusi selainikkuna, jossa on virheilmoitus: "Etsimääsi sivua ei löydy. Valitse sivu päävalikosta."

- Tämän selainikkunan osoitekentässä pitäisi lukea jotain tämän kaltaista ("#pid<numero2>" saattaa puuttuakin):

http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=<numero1>#pid<numero2>

- Muuta tätä osoitetta siten, että sanasta "viewthread" tulee "index" ja sanasta "tid" tulee "topic". Poista "#pid<numero2>", jos se siellä on, ja lisää loppuun ",0". Näiden muutoksien jälkeen osoitteen pitäisi näyttää tältä:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/index.php?topic=<numero1>,0

(Huom. noita '<' ja '>' merkkejä ei pidä olla siinä lopullisessa osoitteessa - ne on tässä ohjeessa vain havainnollistamassa numeron paikkaa.

- Paina enteriä ja haluamasi entinen keskustelu ilmestyy selaimeesi kuin taikaiskusta (olettaen, ettei sitä ole sittemmin "siivottu").

Tunnen Canberrassa yhden reppuselkämatkaajan, joka tänne saavuttuaan jakeli ahkerasti resumeaan parissa eri kauppakeskuksessa ja noin viikon kuluttua sai ensimmäisen työtarjouksen. Nyt muutama viikko myöhemmin hän tekee näitä osa-aikaduuneja jo kolmessa eri paikassa.


Neuvoo
Jouni


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Timo

Miksi tehdä käsipelillä kun voi tehdä tietokoneella?
On vain niin houkutteleva ohjelmointitehtävä: tehdä  viewthread.php, joka tekee tarvittavat jounit ja heittää käyttäjän oikealle sivulle.  Lähetin, Jouko, sulle oman versioni yv:llä, jospa siitä olisi jotain hyötyä.

Jouko

Suurkiitokset Timolle! Scripti toimii hienosti mikä tarkoittaa sitä että vanhoissa viestiketjuissa olevat linkit ohjautuvat automaattisesti uuden foorumin eri formaatissa oleviin URL osoitteisiin. Hienoa!- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

eevis

voi jummi, päivitin käsin pari viikkoa sitten kaikki FAQ-osion linkit!  :D :D :D mietin kyllä samalla, että eikös tätä vois joku ohjelma tehdä kun ne on niin loogisia ne muutokset, mut ei tullut sitten kysyttyä Joukolta...hehheh oma moka, d'oh... :) Kiitos siis Timolle minunkin puolestani, ei tarvii pohtia, että koskas sitä jatkais ja mistä.  :D
Dees - We will bloody bounce back!!!


Timo

No, nyt muakin harmittaa, ettei tullut pidettyä  asiasta ääntä aikaisemmin. Koko ajan kyllä ajattelin, miten helpolla tuon ongelman saisi korjattua, mutta päätin pitää suuni kiinni ja  odottaa, että Jouko kohta sen korjauksen tekee. Tuo minun mielessäni ollut ratkaisu on erittäin yksinkertainen, eikä se  välttämättä toimi ihan kaikilla: ts. siinä tapauksessa, että selaimen turva-asetuksissa on kielletty sivujen sisältämien uudelleenohjausten toteuttaminen.

Nyt vaan, Eevis, kääntämään muutokset takaisin ... eiku ... ihan hyvähän se oli, että sun tuli  käytyä läpi noita ohjeita ja tarkistettua niiden sisältöä. Ja ihan nättejä värejäkin oot sinne lisännyt.

eevis

häh? että värejä? nyt kyllä Timo näet jotain omiasi. :) :) mutta oli ihan hyvä, että tuli ne linkit päivitettyä myös mm. immin sivuille yms., ovat taas ajan tasalla ainakin hetken, eli no worries, ei se nyt niin iso homma ollut, all in a day's work :)
Dees - We will bloody bounce back!!!


Timo

Lainaus käyttäjältä: eevis - maaliskuu 24, 2007, 17:53
häh? että värejä? nyt kyllä Timo näet jotain omiasi. :) :)

Höh, ihan varmana näin värejä jossain, ja siitakkeina mä ne sienet kyllä ostin . . .eevis

Dees - We will bloody bounce back!!!