Kadonnut Australialainen TV-sarja ja/tai Elokuva

Aloittaja hanskie, tammikuu 29, 2006, 06:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hanskie

Jalleen kerran tuli propleemaksi viime torstai aussipaivien BBQ:lla, eras aussi elokuva. Se esitettiin suomessa joskus 80-luvulla TV:ssa pitkana sarjana ja oli siella jokseenkin suosittu.
Elokuvasarja kertoo taman maan "valkoisen asutuksen" syntyajoista , jolloin ensimmaiset laivaukset olivat tulleet Sydneyhyn ja elama alkoi jatkua.
Yksi elokuvan paatahdista oli rocklaulaja John English, joka sitten vieraili suomessakin esittamassa yhta filmin tunnussavelmaa "Blue Ribbon".
Olen toistuvasti yrittanyt tiedustella tata elokuvaa aussiystaviltani, kirjastoista, videovuokraamoista ja ties mista, mutta kukaan ei tieda siitta mitaan.
Nyt tiedustelen Teilta, jos joku muistaa filmin ja eteenkin sen Englannikielisen nimen??????  :peukkuy :eye:
Jaan odottamaan vastauksia ja keskustelua.
Hannu

iida

http://www.radiohelsinki.fi/phorum/read.php?f=35&i=483&t=483,

eli tässäpä sinulle vastaus

Itsekin seurasin kyseistä sarjaa ja olis ihan hauska nähdä se uudestaan.

Iida

Jouko

Jep muistan katsoneeni tuon saman sarjan meni nimellä "Vastatuuleen" eli näkyy löytyvän googlesta suoralla käännöksellä?? "Against The Wind" Jouko

Lisäys. vastattiin näköjään samaan aikaan idan kanssa:P


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

aussiouti

Juu minakin haluaisin nahda sen uudestaan. Mutta loysin taman linkin jossa sanotaan etta kyseinen sarja ei ole saatavana DVD:na

http://web.telia.com/~u22407796/trudymessage.htm

:nuttu:
:itke

Tony

Suomessahan tuo Vasta tuuleen taisi tulla uusintana tässä jokunen vuosi sitten. Muistan katsoneeni sitä muutaman jakson verran ja ihmettelin, kuinka ajan hammas oli purrut tähän sarjaan:itke. Ei tuntunut enää yhtään niin mielenkiintoiselta kuin silloin 70-80 lukujen vaihteessa, kun se ensi kertaa esitettiin Suomen telkkarissa. No, samoin kävi myös Kunta Kinten ja Juurien kanssa.

:)Tony