Missä olet Arvo Kiiski?

Aloittaja Napsu, kesäkuu 29, 2021, 01:26

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Napsu

Hei Arvo (mahd.Arvi?!) Kiiski!
Olet etsimässä Laura Toppisen (os.Mykkänen) jälkeläisiä. Kävit viime vuonna Petroskoissa äitini haudalla. Kerroit asuvasi Australiassa! Vasta nyt sain tiedon siitä! Jätit jopa puhelinnumerosi, jonka onnistuttiin kadottamaan! Olen Lauran vanhin tytär Eleonora Toppinen. Asun Suomessa. Jos näet tai kuulet tästä viestistä, ole hyvä ja soita numeroon +358 45 8705772 tai kirjoita sähköpostiin nora(piste)toppinen(atmerkki)gmail.com! (Ylläpito editoi sähkäposti osoitetta)
P.S. Hei kaikki suomalaiset Australissa! Mikäli tiedätte jotain hänestä tai tunnette ko henkilöä, olkaa hyvä, välittäkää tämä viesti ja yhteystiedot hänelle!
Toivon että kuulen hänestä vielä!
:)

RUU

Napsu, voit saada ehkä paremmin ja nopeammin vastauksia jos laitat kysymyksesi Facebookissa ryhmään 'Australian Suomalaiset'. Siinä ryhmässä on paljon jäseniä jotka pystyvät ehkä auttamaan sinua eteenpäin. Kiitos!
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates