Locusts

Aloittaja pinkus, tammikuu 07, 2011, 19:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

pinkus

Nyt olisi Victoriassa asuville muutaman taalan kysymys; Miten paha on locust-tilanne luoteis-victoriassa? Ollaan lahdossa Stawelliin huomenna kylailemaan ja mietittiin etta pitaiskohan jostain ehtia hankkia sellainen locust-suojus autoon? Tuli hieman (!) myohaan tamakin mieleen, ja nyt on lahi-Repcokin jo kiinni eli jos sellaisen tarvitsee, niin taytynee huomenaamulla lahtea sellaista metsastamaan..  :confuse

Hauskat viikonloput kaikille!  :XXXX

jounij

En osaa vastata ajankohtaiseen kysymykseesi, mutta totean vain, että hyvä tätäkin on miettiä. Olen kuullut tapauksista, kun isot heinäsirkat ovat tukkineet auton jäähdytysilman oton, minkä seurauksena matkanteko on tyssännyt - ainakin joksikin aikaa. Jos joudutte sirkkaparveen/-parviin, niin on siis syytä pysähtyä tuon tuostakin puhdistamaan moottorin ilmanottoväylät.


Ehdottaa
Jouni
Canberra

pinkus

Vastaanpa nyt itse itselleni: Kylla niita heinasirkkoja on edelleen ihan riittavasti, eli suojus tuli tarpeeseen!  Vaikkei niita varsinaisia 'pilvia' tielle sattunutkaan, niin yksittaisia sirkkoja sinkoili tuulilasiin vahan valia. Olkaa siis varovaisia ajellessanne ja suojatkaa auto ennen matkaa! :)