Adelaide

Aloittaja Merja, elokuu 27, 2009, 08:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Merja

Mates,
kertokaapa pikimmiten onko Adelaidessa jotain must nähtävää? Lennähdän sinne kokoukseen ja minulla on ilta ja aamupäivä vapaata. Joten jos joku osaa sanoa mikä Adelaidessa on parasta/katsomisen arvoista, niin olisin kovin kiitollinen kommenteista  :god:

Merja

katjamaaria

Hei

Riippuu varmaan mistä olet kiinnostunut...

Aamupäivällä voisit ottaa ratikan keskustasta Glenelgiin, jossa on Jetty road ostoskatua ja rantaa. Ratikkamatka kestää 20 min suuntaansa ja lippumaksaa n.viisi dollaria.

Jos olet majoittuneena keskustaan, niin keskustan kaupat ovat perjantai iltaisin auki myöhempään.

Adelaidessa melkein tarvitsee auton, jos haluaa lähteä katselemaan paikkoja, jotka sijaitsevat kauempana. Osavaltio on kuuluisa yli 300 viinitilasta, joilla on kiva käväistä viikonloppuna. Oletan, ettet kuitenkaan ole täällä tod.näk. viikonloppua...

Kerro mikä kiinnostaa, niin ehkä keksin jotain suositeltavaa.

usia

Moikka Merja, taisin olla siella kokoustamassa juuri ennen sinua. Endo kokous oli 23-26th Aug. Talla reissulla en nahnyt kuin Convention Centerin ja illallispaikat (Adelaide Oval ja National Wine Center) seka aamulenkit juoksin Torrens Laken ymparilla. Tarkoitus on lahtea paremmalla aikaa uudelleen ja kayda kiertelemassa niita paljon kehuttuja viinalueita - ainakin viini oli hyvaa ja sita oli riittavasti  :pepsodent Ja raanavesi maistuikin sitten tosi pahalle!