Rahkaa down under

Aloittaja b9leto00, kesäkuu 29, 2014, 19:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

b9leto00

G´day mates,
Onkos kukaan nähnyt perus maitorahkaa Australian kaupoissa? Mulla ei ole silmään pistänyt vaikka olen yrittänyt etsiä Colesista sekä Wooliesista Brisbanessa.

Käytyäni kotona Suomessa huomasin KAIKKIEN syövän rahkaa nykyään :D On paljon proteiinia sekä pitää nälkää paremmin poissa kuin leipä ainakin ensikokeilulla.


sim

Brisbanesta en osaa sanoa mutta Melbournesta päin ainakin löytyy monesti tätä: http://www.tempofoods.com.au/products/cheese/soft-cheese/quarg-soft-spreadable-cheese-500g Monesti löytyy kosher-osastolta, joten suuntaapa johonkin alueelle missä on keskimääräistä enemmän juutalaisia :)

vuokko

Heips
Täällä ei ole samallaista rahkaa saatavana kun suomes . Wuliksella on kuulemma jotain Qvark-nimellä en ainakaan ole täältä löytäny sitä . tekee niin mieli rahkaa ja kun viikon pää meen suomeen niin teen sitä heti. Leivonnaisiin olen tehny itte rahkaa,mutta ei ole kyl samallaista kun suomen rahka, leivonnaisiin kyl käy

jounij

Tästä on jo varmaan parikin vuotta aikaa, kun satuin käväisemään Brisbanen Coorparoon Colesin vieressä olevassa (olleessa?) venäläisessä herkkukaupassa. Siellä oli muun muassa aika aidon näköistä rahkaa (quark). Käykääpä paikalliset tsekkaamassa, onko puoti vielä olemassa. Osoite on siis Old Cleveland Roadilla Mansfield Streetin risteystä vastapäätä.


Ehdottaa
Jouni
Canberra

RUU

RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

jounij

Jep, juuri tuo liike!

Kyseisessä liiketilassa oli muuten ennen muinoin L.J.Hooker -kiinteistöagentin toimisto, jossa heti maahan saavuttuamme kävimme maksamassa asuntomme vuokran aina kahden viikon välein. (Jep, eihän sitä voinut suoraan pankkiin maksaa siihen aikaan, kun vastaanottaja ei olisi tiennyt keneltä kyseinen raha on tullut.)


Vahvistaa
Jouni
Canberra

MH


brisbaneturku

Kuten tossa jo aiemmin mainittiin ni Woolworthista ainakin saa :) Just ostin viime viikolla siitä Brisbanen keskustassa olevasta (Mc arthur Central). Oli sellaisessa hyllyssä missä on feta yms juustoja.

Flannerys Natural and Organic Supermarketista olen myös ostanut  :)