Koneen vaihto HongKongissa. Kentältä keskustaan?

Aloittaja anu91, kesäkuu 08, 2012, 02:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

anu91

Hei!

Lentoni Austraaliaan menee Hongkongin kautta, missä minulla on 15 tuntia aikaa ennen seuraavaa lentoa. Suunnittelin, että lähtisin seikkailemaan keskustaan ainakin pariksi tunniksi.
Elikkäs kuinka helppoa on löytää keskustaan ja takaisin? Onko minut tuomittu eksymään Hongkongin betoniviidakkoon ja myöhästymään lennoltani jos edes harkitsen lähteväni.
Miten kannattaa mennä keskustaan ja takaisin? Bussilla vai? Jos menee bussilla kuinka helppoa on löytää se oikea bussi?

Kiitos kaikille vastaajille  :god:jounij

Juna menee suoraan lentokentältä keskustaan (ja moneen muuhunkin paikkaan). 15 tunnissa ehtii hyvin käydä vaikka katselemassa maisemia Victoria Peakiltä ja jotain muutakin sen suunnan näkymisiä. Ihan halpahan se juna ei ole, mutta kannattaa mieluummin maksaa se, kuin viettää aikaa lentokentällä. Bussillakin pääsee (huomattavasti halvemmalla), mutta matka ruuhkaisessa ja arvaamattomassa liikenteessa kestää sen verran kauemmin, etten uhraisi siihen aikaani, jos käytettavissa on vain 15 tuntia.

Juna-asemasysteemi on myos hyvin selkea eli hyvin sinne uskaltaa lahtea pienelle seikkailulle.


Suosittelee
Jouni
Canberra

jounij

Sinne Victoria Peakin päälle muuten pääsee kätevimmin sellaisella pienellä mäkijunalla. Sen mäkijunan ala-asemalta on kävelymatkan päässä oikein hieno iso puisto, jossa on mukava rentoutua eksoottisia kasveja ja lintuja katselemalla. En valitettavasti juuri tähän hätään jouda guuglettamaan sen puiston nimeä.


Ehdottaa
Jouni
Canberra

ausseihin!

Jos sinua arvelluttaa lähteä keskustaan, voit käväistä vaikkapa City Gaten ososkeskusessa, jonne pääsee nopeasti (10 min) ja helposti bussilla. Tässä linkki. Ostoskeskuksesta on suora yhteys buddhapatsaalle, josta hyvän sään vallitessa kivat näkymät. Tämä siis, jos et halua lähteä keskustaan. Jounin mainitsema retki Vitoria Peakille on kylläkin varsin helppo toteuttaa sekin ja varmasti ehtii mainitsemassasi ajassa.