Caboolture Shire

Aloittaja Katja., marraskuu 27, 2006, 13:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Katja.

Tulin tanne puolitoista vuotta sitten, seikkailusuunnitelmat haihtuivat maaseudun ajattomaan virtaan. Nyt on talo vuorella Bellthorpessa, koira, kanoja, tyo, mies ja kaikki mita vain voisi toivoa. Ainoastaan Kilcoyn suomalaisia tunnen sukulaisuuden kautta, mutta Caboolturen kirjastossa on pohdituttanut hyllyssa olevat suomalaiset kirjat. Ei niita paljon ole, mutta joskus niista on joku lainassa, seuraavalla viikolla taas on takaisin.

Eli asuuko talla seudulla muita suomalaisia tai suomalaisjuurisia?

RUU

Katja, juuri siitä Caboolturen tuntumasta en tiedä mutta Caloundrasta löytyy hyvinkin väkeä, samoin Brisbanen pohjoislaitamilta / -osista. Eli siellä olet ihan hyvin keskellä meitä kaikkia muita. :cool: Eikä muuttoliikettä sinnepäin liene torpattu, joten ehkä joskus lähinaapurustossakin on muitakin kuin "kielisiä".
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

kravattimies

Katja, hienolla paikalla asut. Tuli mieleeni kirjoista, että osa niistä voi käydä muuallakin etälainoina (maksaa normaalisti 50 senttiä). Kirjaston sivulta löytyi 53 suomenkielistä kirjaa (> Advanced > Finnish)


http://library.caboolture.qld.gov.au/cgi-bin/spydus.exe/MSG/OPAC/BSEARCH.HTM

Nordman

Jeps, me asuttiin 4kk heinä-lokaq Caboolturessa (tai tarkemmin Morayfieldissä) ja kävimme töissä Bellmeressä. Mukavaa seutua. Itseäkin ihmetytti sama asia silloin niiden kirjojen suhteen:hahhaa
"Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea"