HBA:n mainos

Aloittaja Zara, tammikuu 31, 2006, 16:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Zara

Moikka,

No, nyt on taas saatu suomalaisia mainoksiin, ja talla kertaa ihan oikeasti, kun noista Finishing Sauce -vitseista on paasty...  Onko kukaan muu nahnyt?!

HBA Health Insurancen TV-mainoksessa Juha Laukkanen heittaa keihasta, ja osuu mittamieheen! Selostus onkin sit ruotsiksi. Meinas silmat tippua paasta, kun yhtakkia nain telkkarissa Laukkasen Juhan keihas kadessa!

Niiden nettisivuillekin on pian tulossa joku javelin game.

Etta tallaista "suomalaisuuden bongailua" talla kertaa!

riaapa

Juu huomattu on Zara!! Ensin kiinnittyi huomio siihen että tv:stä kuuluu ruotsin kieltä, ja vasta sitten tajusin että Laukkasen Jussihan se siellä on keihästä heittämässä.

Tietääkö kukaan sattuiko tuo ihan oikeasti joskus vai onko tilanne lavastettu? Aika hölmöltä tuntuisi että mittamies ihan vasiten siellä keihään kaaren päässä seisoskelisi. En ole mikään suuri penkkiurheilun ystävä, joten olisin toisaalta ihan hyvin voinut missatakin jos moinen olisi oikeasti sattunut.
Riina

zetax

Kyllä tuo Juha Laukkasen heitto on tosi, en vaan ole sitä enään tuon kisan jälkeen nähnyt:nuttu: En nyt uskalla arvata kisaa (maaottelu?), on niin huono muisti. Muistan vain sen, että keihäs osui käteen? ja mittamies veti sen heti pois siitä:D

Svencka

Heippa

Kieli ei ole ruotsi vaan norja. Kyseessa lienee Oslon GP kisat vuodesta 1991 - tai sinnepain.

Svencka

zetax

Jos teitä siellä Australiassa kiinnostaa tietää millaisia mainoksia me täällä Suomessa joudutaan katsomaan, niin klikatkaa tästä Oma suosikkini ehdottomasti numero 3 :D Aika yllätyksellinen :D

riaapa

Kiitos linkista Zetax!!! Tuosta riittaakin viihdyketta joksikin aikaa... Tahan mennessa suosikkini on nro 7. :)
Riina