Kirjoittaja Aihe: prepaid ja mokkula  (Luettu 2066 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kolmonen

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 7
prepaid ja mokkula
« : Elokuu 27, 2012, 17:02 »
Tästä aiheesta jo paljon ketjuja, mutta ei osunut silmään ainuttakaan tuoretta ja nämä asiat tuppaavat olemaan sellaisia että vaihtuvat vuodesta toiseen...

Kolme viikkoa tarkoitus australiassa viettää ja kun ei ole ihan tarkka matkasuunnitelma tiedossa niin ei tiedä kuinka paljon tulee asuttua hotelleissa/motelleissa joissa on netti ja toisaalta nettiä ja puhelinta voi tulla tarpeen käyttää kun selvittelee asioita (esim seuraavaa majapaikkaa). Kenties vähän liioiteltua prepaidia ostella muutaman puhelun takia? TeleFinlandin hinnaston mukaan puhelu paikalliseen numeroon maksaa 1.9e/min joten kovin monesti ei toki tarvi soittaa, jotta prepaid maksaisi itsensä takaisin... Mutta jos olisi olemassa prepaid jolla voisi puhelujen lisäksi myös nettiä selata niin se ratkaisisi ongelmat kyllä niin hyvin että olisi varma valinta. Jos tarvitsee nettiä jakaa eteenpäin tietokoneelle yms niin puhelimeni pystyy sen tekemään. Muussa tapauksessa netin käyttö lienee vaatii sitten mokkulan? Vai joku kolmas vaihtoehto?

Eli ihan käytännön vinkkejä olisi nyt hakusessa  :) Toki näitä asioita voi sitten perilläkin selvitellä, mutta jos olisi jo ennen lähtöä tiedossa mihin myymälään mennä ja mitä sieltä pyytää niin nopeuttaisi varmasti asioita. Queenslandiin menossa Brisbanesta Cairnsiin. Brisbanessa ei ole tarkoitus olla yhtä yötä pidempään, joten sieltä ei varmaan mitään ehdi hankkia. Telstra on nimenä noussut esiin aiemmissa viestiketjuissa, mutta mistä heidän tuotteitaan?

Savonian

  • Vieras
Vs: prepaid ja mokkula
« Vastaus #1 : Elokuu 28, 2012, 09:38 »
Aika isoon osaan prepaid-liittymistä kuuluu vakiona noin 500mb nettiä. Hinnat on noin 30$ luokkaa, ja siihen kuuluu tekstiviestit, puhelut ja sitten toi netti.

Poissa kolmonen

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 7
Vs: prepaid ja mokkula
« Vastaus #2 : Elokuu 28, 2012, 20:37 »
Ok. Kiitos tiedosta  :)