Harjoitus viisumin löytäminen?

Aloittaja Sushi, tammikuu 28, 2011, 06:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Sushi

Missä voi tehdä harjoitus viisumin (WH viisumi)? Tiedän että immi.gov.... sivuilla mutta missä siellä tarkalleen??

Kiitos

RUU

Lainaus käyttäjältä: Sushi - tammikuu 28, 2011, 06:51
Missä voi tehdä harjoitus viisumin (WH viisumi)? Tiedän että immi.gov.... sivuilla mutta missä siellä tarkalleen??
Esim. oikeassa reunassa olevista 'Online Services' linkeistä valitsemalla 'View all online visa and citizenship services', ja avautuvasta listasta valitsemalla 'Working Holiday'.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Niisku

Osaisiko joku kertoa vielä tarkemmin, mistä tuon harjoitusviisumin löytää? Immin sivuja olen nyt tutkinut ympäriämpäri mutta kun ei vaan silmä löydä sitten millään  :nuttu:

b9leto00

Tästä linkistä etsit kohdan missä lukee "start your online aplication". http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/417/apply-online.htm#d

E: ei toimi välttämättä Internet Explorerilla, suosittelen täyttämään hakulomakkeen joko Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.

Niisku

Kiitos b9leto00, tuon olenkin löytänyt, mutta tarkoitin sellaista harjoitusviisumia, jossa WH-visan täyttöä voi ikään kuin harjoitella, se ei siis ole aito hakemus. Mielestäni olen tällaisen jossain nähnyt mutta en enää sitä löydä.

Toisaalta rupean jo epäilemään itseänikin, että onko tuollaista sittenkään edes olemassa..  ;)

joon3

Täytä sitä viisumihakemusta niin pitkälle kunnes joudut maksamaan sen. Sit vaa poistut sivulta ja tuut joskus uudestaa takas täyttämään se uudestaan.