Välilasku Shanghaissa

Aloittaja sn?rre, maaliskuu 10, 2009, 12:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

sn?rre

Tietämättömyyttäni taasen kyselen, mut lento olis tämmönen kun Helsinki-Shanghai-Sydney, jos vietän Shanghaissa 1 päivän, niin ei kai tarvi viisumia Kiinaan erikseen hankkia kun on kuitenkin jatkolippu sit Ausseihin.. Saako sieltä lentokentältä mennä pihalle? Tulipahan tämmönen mieleen.
Tässä samassa voisin viä kysästä, et miltä näyttää työtilanne ihan näin wh-viisumia ajatellen siä Sidneystä Cairnsiin päin nyt maalis 09--> ja etiäpäin?

Kovasti vastauksia kaipailen. On muuten loistava foorumi!!  :god:

RUU

Sno"rre, todennakoisesti tarvitset Kiinassa Transit-viisumin. Tarkasta Kiinan Suurlahetystosta.
Huomaa myos, etta turistiviisumeita myonnetaan 1, 2, ja monen entryn versioina. Valitse sielta sopivin sen mukaan, kuinka monesti aiot sielta lentokentan kansainvaliselta alueelta siirtya maapuolelle.

Tyotilanne ei ole mitenkaan ruusuinen. Aina on tyota, jota ei voi jattaa tekematta, etenkin maataloudessa, mutta hakijoitakin on tietty paljon. Ronkeliksi ei taida kannattaa heittaytya naina vuosina, jos meinaa jotain saada.
Jos sinulla on rakennushommat sattumoisin hallussa, voisit suunnata Cairnsin etelapuolelle katselemaan tulvavahinkojen korjaushommia. Sita riittaa taas vahaksi aikaa, samoin kuin tulipalojen jalkien raivaamista & jalleenrakennusta Melbournen koillispuolella Victoriassa.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

arixmel

Varmuuden visan tarpeelisuuteen saat sielta lahetystosta mutta kiinan jenkkien lahetysto sanoo nain
?Visa-free transit
                    1. Visas are not required of aliens who hold air tickets to the final destination and have booked seats on international airliners flying directly through China, and will stay in a transit city for less than 24 hours without leaving the airport.
                    2. Visas are not required of passport holders of the following countries, who transit through Pudong Airport or Hongqiao Airport of Shanghai, provided they hold valid passports, visas for the onward countries, final destination tickets and have booked seats, and stay in Shanghai for less than 48 hours : Republic of Korea, United States, Canada, Australia, New Zealand, Germany, France, Netherlands, Belgium, Luxemburg, Portugal, Spain, Italy, Austria, Greece, Sweden, Denmark, Norway, Finland, Iceland.

lainaten taalta: http://www.china-embassy.org/eng/hzqz/zgqz/t84242.htm

sitten taas kiinan LA lahetyston sivulla sanotaan nain:

Foreign crewmembers or passengers, excluding citizens of the USA (except for transit in Shanghai) or UK, do not need a Chinese visa if they take a direct transit in China by plane for less than 24 hours without exiting from the airport.

Citizens from the following countries do not need a Chinese visa to transit in Shanghai if they enter and exit from Pudong or Hongqiao airport, stay for less than 48 hours, and hold their valid passport, visa of the destination country, and on-going air ticket with departure date and seat confirmed:
Australia, Austria, Belgium, Canada, France, Germany, Greece, Italy, Japan, Korea, Luxemburg, the Netherlands, New Zealand, Portugal, Singapore, Spain, and USA.

tuossa jalkimmaisessa se suomi puuttuu silta 48 tunnin listalta,,,mutta jos olet paivan etka lahde kentalta??? niin kummankin lahetyston sivun eka kohta patee???,,, kannattaa tarkistaa lahetystosta ettei kaduta sitten jalkeenpain.

You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

eevis

Lainaus käyttäjältä: arixmel - maaliskuu 10, 2009, 15:34
kannattaa tarkistaa lahetystosta ettei kaduta sitten jalkeenpain.

Jep, paitsi että Hesan lähetystöstä ei välttämättä saa tyhjentävää vastausta. (voi saadakin jo) Mulla on vastaava lento kuin Snörrellä Pekingin kautta, ja meinaan etten tartte viisumia... Yksi Pekingissä asuva kaverini kertoi joskus kai vuoden alussa kotiin tullessaan nähneensä Pekingin kentällä jo jopa transit-kojuja, että elättelen toiveita, ettei minun tarvitsisi 6 tunnin vaihtoni aikana mennä ulos kv-alueelta, ottaa niitä hiton laukkuja, mennä uudelleen check-inejä, turvatarkastuksia ja mitä kaikkea läpi, vaan saisin olla kv-alueella ja istua kahvilassa katsellen ikkunasta matkalaukkuani roudattavan toiseen koneeseen... No aina voi unelmoida. :)
Dees - We will bloody bounce back!!!


Elin F.

Heips,

töiden löytäminen ei välttämättä ole ihan helppoa, mutta ei se mahdotontakaan ole :) Me aloitettiin matka Perthistä viime syyskuussa ja löydettiin töitä loppujen lopuksi suht helposti ja nopeasti (kunhan alettiin niitä töitä toden teolla hakemaan). Melbournessa tilanne oli todella paljon hankalampi. Saavuttiin tänne tammikuussa ja työnhakijoita oli todella paljon. Mä sain parin viikon etsimisen jälkeen töitä yhdestä sämpyläpaikasta (tosin vain n. 15h/vko) mutta mun kaverilla meni töiden löytämiseen yli kuukausi vaikka se etsi todella aktiivisesti. Sydney - Cairnista en tiedä, kun en ole siellä vielä ollut. Loppujen lopuksi töiden saamisessa taitaa olla paljon kyse siitä, että sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, etsii aktiivisesti ja on valmis ottamaan vastaan työn kuin työn...
Tervetuloa ja tsemppiä työnhakuun :)

sn?rre

Suuri kiitos vastauksista! On ollu kyl suuri apu tämmösestä foorumista, ja kun jotakin kysyy, vastaus tulee melkein heti.^^
Keskiviikkona lähtö! Tarvii ruveta pakkaan!

Hauskaa viikkoa teille!

Tikutaku

Mulla välilasku Pekingissä ja Kiinan suurlähetystön setä sanoi että ei tartte viisumia jos ei meinaa häipyä lentokentältä mihkään!