Kirjoittaja Aihe: Työmahdollisuuksia Suomessa  (Luettu 2962 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jouko

  • Yll?pit?j?
  • Yks styränki
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1456
  • Jouko Laakso
    • Dundernews
Työmahdollisuuksia Suomessa
« : Elokuu 15, 2007, 23:36 »
Työmahdollisuuksia Suomessa

·   Teknisen ja hallintoalan työpaikkoja
·   Mittava kaivosprojekti
·   Australialainen yhtiö


Australiassa asuva Suomalainen, oletko kiinnostunut työskentelemään Suomessa? Haluatko  nauttia Suomen kauniista maaseudusta ja luonnosta? Paikallisen ruuan mausta? Lujittaa kytköksiä juuriisi?

Jos tämä kuulostaa houkuttelevalle, tai asut ja työskentelet jo Suomessa, niin tarjolla olisi useita pitkäaikaisia työsopimuksia ja vakituisia työpaikkoja teknisellä sekä hallintopuolella. Pörssissä listattu Australialainen kaivosyhtiö  aloittaa 380 kilometrin päässä Helsingistä koilliseen loppuvuodesta 2007. Kaivostoiminnan järjestämisen on suunniteltu alkavan 2008 vuoden alusta ja tuotanto vuoden 2009 loppupuolella.

Yhtiö etsii kokeneita teknisen ja hallinto alan ammattilaisia, jotka haluavat olla osallisena tässä mielenkiintoisessa projektissa. Avoimia työpaikkoja löytyy seuraavilta aloita.

·   Engineering Manager
·   Construction Manager
·   Process Manager
·   Administration Manager
·   Project Engineer
·   Contracts/Accounts Clerk

Useimmat tekniset roolit ovat 27 kuukauden mittaisia (jatko mahdollisuudella). Pääosa rooleista sisältää rajoitetun oleskelun Perhissä Länsi-Australiassa. Lähes kaikissa tehtävissä hakijalta odotetaan suomenkielen taitoa.

Lisää tietoa avoimista työpaikoista ota yhteyttä David Greatwich +61 (0) 433 082 284 tai sähköpostilla davidmg@westnet.com.au- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org