BRISBANEN SUOMI-KOULU

Aloittaja Jouko, lokakuu 25, 2006, 17:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jouko

Brisbanen Suomi-koulu aloittaa alkuvuodesta 2007. Koulu on tarkoitettu 3 ? 18 ?vuotiaille suomalaistaustaisille lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia suomen kieltä ja tutustua muihin samanikäisiin.

Koulun opettajina tulevat toimimaan Tarja Lamberg ja Ansaliina Krogerus. Lisäksi keväällä tulee apuvoimia Suomesta.

Kouluun voi ilmoittautua tilaisuudessa, jonka järjestetään lauantaina 11.11.2006 klo 11 - 12 Brisbanen Suomi-talolla (62 Newnham Road, 4122 MT Gravatt). Tilaisuudessa tiedotetaan koulun tulevasta toiminnasta ja keskustellaan yhteisistä kouluun liittyvistä asioista. Tule tapaamaan muita vanhempia kahvikupin ääreen ja vaikuttamaan lapsesi tulevaan kouluun. Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita!

Koska koulu on vasta aloittamassa ja sen toimintaa ollaan suunnittelemassa, vanhempia pyydetään ilmoittamaan lapsensa kouluun hyvissä ajoin eli marraskuun loppuun mennessä. Vanhempaintilaisuuden lisäksi kouluun voi ilmoittautua myös Brisbanen Suomi-seuran jäsenilloissa tai ottamalla yhteyttä Tarja Lambergiin (sähköposti tlambergTama@hotmail.com, puhelin 07 ? 3878 1154).  Poista osoitteesta sana Tama

Tulosta hakulomake itsellesi tästä. Palauta se täytettynä Tarjalle lomakkeessa näkyvään osoitteeseen. Muistathan allekirjoittaa!

Word versio.
http://www.dundernews.com/pdf/BrisbaneSuomiKoulu.doc

PDF versio.
http://www.dundernews.com/pdf/BrisbaneSuomiKoulu.pdf

 T: Tarja


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Jouko

Nostattelen aihetta uudestaan esiin.

Lasten vanhemmat ottakaa ihmeessä yhteyttä Tarjaan jos ette ole näin jo tehneet. Käsissä on ainutlaatuinen mahdollisuus lasten Suomenkielen opiskeluun, panostus lasten tulevaisuuteen kannattaa aina!

:god:


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Lamperi

Kiitokset Joukolle muistutteluista, toivottavasti tepsii laajemminkin!

Tässä vielä lisää tuoreita Brisbanen Suomi-koulun uutisia:

Ensimmäinen koulupäivämme on lauantaina 3.2.2007 klo 11.00 – 13.00 Brisbanen Suomi-talolla (62 Newnham Road, Mt Gravatt). Kokoonnumme lauantaisin joka toinen viikko klo 11.00 – 13.00, ja toimimme QLD:n koulujen aikataulujen mukaan.

Olemme saaneet oppilaita aika mukavasti – tällä hetkellä meillä on listalla 16 oppilasta, joista nuorin on 3-vuotias ja vanhin on 16-vuotias. Koska meillä on peräti neljä opettajaa ja kaksi apuopettajaa, voimme jakaa varsin hyvin oppilaita pienempiin ryhmiin tarpeen mukaan.

Mutta kouluun mahtuu vielä! Jos lapsesi kaipaa tukea suomen kielen opiskeluun mukavassa ryhmässä, niin ilmoittautumaan vaan! Ilmoittautumisaika päättyy 30.11.06, ja lomakkeen voi tulostaa itselleen täältä Dundernewsin sivuilta.

Linkki kaavake sivuille>>


Terveisin,

Tarja