Opastusta meille kiitos

Aloittaja esko ahto, elokuu 10, 2015, 23:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

esko ahto

Kesäterveiset Suomesta, on tosi lämmintä (24 astetta varjossa). Olen tulossa tyttäreni kanssa tutustumaan Australiaan ensi  joulukuussa (lähtö 19.12.2015-  paluu 4.1.2016.) Olisi hienoa on tutustua Sydneyn ja Melbournen seutuun syvemmin kuin mitä turistina voi. Haluaisimme nähdä paikallista elämänmenoa ja saada opastusta Australialaiseen kulttuuriin.

Minä olen matkailualan opettaja ammattiopistossa, lehtori Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa Haminassa. Tyttäreni on myös opettaja, hän opettaa suomea toisena kielenä peruskoulussa Helsingissä.
Jos haluaisit opastaa meitä mitä, missä ja milloin kannattaa tehdä, niin olisimme ikuisesti kiitollisia.   

Viestejä voi lähettää tännekin:   esko.ahtosalo@ekami.fi

jounij

Jos 24 astetta on "tosi lämmintä", niin joulu-tammikuussa teillä on sitten luultavasti suorastaan "hirveän kuuma"! ;)

Simin täältä löytyvästä blogi-linkistä voi löytyä mielenkiintoista luettavaa.

Sydneyn osalta en nyt juuri löytänyt täältä Dunderista mitään vastaavaa, mutta jospa joku kirjoittaisi omakohtaisia vinkkejä. Jos ei, niin kannattaa katsella kaupallisia sivuja, kuten esimerkiksi

http://www.sydney.com.au/
http://www.melbourne.com.au/

jne


Ehdottaa
Jouni
Canberra

esko ahto

Kiitos jounij
Tuo blogi-linkki vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja lämmin päivä se oli tänäänkin kun koulu alkoi. Kävin äsken vaimon kanssa uimassa meressä Haminan "pitkillä hiekoilla", se on ihan paikan virallinen nimi, pitkät tarkoittaa noin 200 metriä. Veden lämpö oli siinä 17 asteen kieppeillä.
Joulun alla vuonna 2004 kävin Australiassa ja silloin oli tosiaan kuuma, kotoa lähdettäessä oli 16 astetta pakkasta. Vanhin veljeni Matti asui tuolloin Geraldtonissa(WA) ja siellä oli 42 astetta.