Kiinasta ausseihin?

Aloittaja deirda, helmikuu 17, 2007, 18:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

deirda

Heippadei! ;D
Kirjoitetaanpa uusiksi kun edellinen yritys hävisi ilmeisesti sen päivityksen yhteydessä. Joku ystävällinen oli ehtinyt vastatakin eli saako pyytää vielä kerran jos tämä ihiminen tämän lukee:)?
Eli olen siskon kanssa lähdössä toukokuun alussa Perthiin töihin ja ollaan aateltu mennä junalla siperian halki pekingiin ja lentää sieltä jostain...
Elil eli tietääkö kukaan paljon liput sieltä noin about maksaa ja kuinka helposti/nopeasti niitä lentoja saa..?(ja onko suorasta lennosta perthiin turha haaveillakaan?)
Pekingin lisäksi muita vaihtoehtoja hong kong tai ??
Tai olisiko kuten singaporesta halvin lentää?
Kaikki tiedonmuruset otetaan kiitollisena vastaan ???
Kun ei aiota varata mitään etukäteen mutta työt pitäs alottaa toukokuun loppupuolella eli kovin kauheasti ei kestäisi joutua sähläilemään lentojen kanssa.
Tiedetään ettei ehkä fiksuin vaihtoehto kiireessä mennä kun nähtävääki varmasti olisi mutta onnistuin saamaan niin hyvän harjoittelupaikan ettei auta valittaa :D!!
Kiitoskia paljon etukäteen :-*

Leokatti

Halpalentoyhtiö Tiger Airways aloittaa maaliskuussa liikennöinnin Singapore-Perth välillä neljänä päivänä viikossa. Hinnaksi mainitsevat Sin$21.52 (vajaat $18) +verot yhteen suuntaan, joten hinnalla ei ainakaan ole pilattu!! Kannattaa varmaan ajoissa kysellä, menevät paikat varmasti nopeasti.

Niin ja suorista lennoista haaveilu ei todellakaan ole turhaa ajanvietettä  ;D.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Silppu

Tiger Airways on anonut myös Australian sisäisille lennoille lupaa. Toivottavasti lennot alkavat tältäkin puolelta mannerta. Singaporesta pääsee matkustamaan edelleen Malesialaisella Air Asia:lla aivan pilkkahinnalla. Siinä seikkailtavaa halukkaille!

Silppu

Timo

Lainaus käyttäjältä: Leokatti - helmikuu 17, 2007, 18:58
Halpalentoyhtiö Tiger Airways aloittaa maaliskuussa liikennöinnin Singapore-Perth välillä neljänä päivänä viikossa. Hinnaksi mainitsevat Sin$21.52 (vajaat $18) +verot yhteen suuntaan, joten hinnalla ei ainakaan ole pilattu!! Kannattaa varmaan ajoissa kysellä, menevät paikat varmasti nopeasti.

Jaa, tuolla hinnallahan sinä Kati ja muut perttiläiset voisitte vaikka käydä joku viikonloppu karkki- ja hillo-ostoksilla Singaporen uudessa upeassa Ikeassa. On kuulemma varsin kattava valikoima siellä herkkukaupassa.

Leokatti

Ei tartte Timo lähtee merta edemmäs kalaan  ;). Perthin Ikeassa on myös hyvä ruokavalikoima ja se vielä entisestään kuulema paranee tulevan laajennuksen myötä... nam nam!
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

texxex

Moi

Pari paivaa sitten ihan sattumalta selailin lentolippujen hintoja suomeen, ja olin niin jarkytyksesta sekaisin hintoen suhteen etta tein pikku tutkimuksen paljonko maksaisi lentaa taalta kiinaan ja siita eteenpain.

Sydneysta ja melbournestahan paasee bangokiin tosi halvalla, 2-300 e, air asialla BKK-Xinhua tms (kay katsomassa www.airasia.com)en musita kaupungin nimea tarkkaan irtoaa n 40 e... Ja tuo Xinhua oli pohjoisemmassa kuin esim Macau johon myos lennettiin.. ja siita vaan puksuttelemaan junalla pekingiin tai mongolian rajalle. Tama ei mikaan virallien selonteko ole mutta mun mielesta tuo bangkok oli melkein jopa halvempi kuin Singapore taalta pain, olisiko kun sinne menee niin paljon lomalentoja tm??

Eli luulisin naiden lukuje tasmaavan toiseenkin suuntan!

hothead

Moikkis,

itse olen lentänyt Singapore Airlinesilla reitin Shanghai-Singapore-Adelaide-Singapore-Shanghai hintaan 8898 CNY (n. 875 eur). Stoppi Singaporessa sisältyi hintaan. Ja kyyti on joka yuanin arvoista... Liput voi varata netin kautta ihan viime hetkeen saakka singaporeair.comista. Lentävät myös Pekingistä Perthiin, yksi suunta ehkä n. 5500 yuania.

Kiinassa toimii myös suomalaisille tuttu STA Travel (ei tarvitse välttämättä olla opiskelija). Heiltä saa lipputarjoukset myös sähköpostitse. Pekingin toimiston kanssa on jotain hässäkkää, toivottavasti saavat sen avattua pian. Shanghaissa ainakin palvelu toimii hyvin.

Muistattehan, että tuskin pääsette Kiinaan yhdensuuntaisella lipulla (varmaan jo viisuminhakuvaiheessa kysyvät matkasuunnitelmaa ja kopiota varauksista). Lentojen Australiaan tulisi siis olla varattuna jo ennen Kiinaan saapumistanne.