villalangat hukassa...

Aloittaja lissu, marraskuu 20, 2009, 23:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

lissu

Kymysys...tykkään kutomisesta ja sukkapuikot tuli Suomesta tänne mukaan. Nyt haluaisin (vaikka onkin lämmin) kutoa muutamat sukat kiitokseksi kämppiksille ja itellekkin tietty jne. En vaan tahdo löytää kunnon 100% sukkavillalankaa mistään. Asuskelen pikkupitäjällä ja täältä löytyy sekatavarakaupasta korillinen lankaa jonka kyljessä lukee että wool, mutta kerissä maininta 100% akryylia. ei ei ei...minnen akryylistä sukkia tykkää kutoa. K-Martista Perthistä löysin 50g keriä villalankaa, mutta oli määrään nähden vähän kallista ja se K-Martti nyt on siellä Perthissä eikä täällä:/

Onkos täällä muita sukkapuikkojen heiluttajia? Mistä te löydätte isommat valikoimat lankaa ja vaikka vähän isommat kerätkin? Nettisivustoja tässä olen yrittänyt googlettaa että jos tilais, mutta mitään erikoisen hyvää ei ole osunut vastaan...kaipaan Suomen seiskaveikkaa nyt kovasti ja sen ihanaa värivalikoimaa:)

Kottarainen

Lankoja on täältä välillä vaikeaa löytää, mutta jos paikkakunnaltasi löytyy Spotlight, sieltä saa paljon erilaisia lankoja. Muuten kehottaisin tilaamaan netistä - ainakin on iso valikoima ja toimitus kotiovelle! Erilaisia lankoja ja niistä tehtyjä projekteja pääsee kyttäilemään kirjautumalla ravelry.comiin. :)

jounij

"Tavallisista" kaupoista ainut 100% villalankaa myynyt liike oli Myer, kun vaimoni joskus kudontaa varten villalankaa etsiskeli. Myereitä ei kuitenkaan taida olla ihan joka kylällä, eikä varsinkaan lännessä.


Muistelee
Jouni
Canberra