Edullinen nettipaikka Melbournessa?

Aloittaja Tee&Rinkeli, joulukuu 13, 2005, 11:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tee&Rinkeli

Matkamme jatkui Sydneysta Melbourneen ja huomasimme, etta taalla netin kaytto on kalliimpaa. Sydneyssa onnistuimme loytamaan paikan, missa netin kaytto maksoi dollarin tunnilta, mutta Melbournessa halvimmat paikat tuntuvat maksavan 3 dollaria tunti.

Onko kenellakaan tietoa edullisemmista nettipaikoista Melbournessa?

TiinaA

Kirjastoissa pelkkä selailu on ilmaista, mutta jos joutuu kirjaantumaan sivuille niin sitten huvista täytyy maksaa 2.50 dollaria puolelta tunnilta.
En tiedä onko sama käytäntö koko Victoriassa, Melbournessa  vai vain kotikonnuilla (city of Whitehorse and Manning alue).

Tee&Rinkeli

Kiitokset vihjeesta, Tiina! Tiedoksi muillekin Melbournessa majaileville, etta kirjastosta matkailijatkin saavat helposti valiaikaisen kirjastokortin, jolla voi lainata pari nidetta kerrallaan ja kayttaa konetta tunnin paivassa ilmaiseksi. City Libraryssa on otettu juuri uudet jarjestelmat kayttoon, joten koneiden varaaminen on tosi helppoa. Myos sahkopostin kaytto onnistuu koneilla, eli myos kirjautumista vaativia palveluja voi nykyaan kayttaa. Suosittelemme!

Tiikeli

Hmm... en tiedä miten nykyään mutta ainakin vuosi sitten PeterPanin toimistolla sai käyttää nettiä vartin ilmaiseksi Melbournessa ja Cairnsissa ja kenties muuallakin. Ja se tuntitaksakaan ei tainnut olla paljoa dollaria kalliimpi. Mutta itse kun satuin majailemaan Melbournessa kyseisen offiisin naapurissa niin pistäydyin useamman kerran päivässä vartiksi :pepsodent