Suomalaisia Central/ Northern QLDssä?

Aloittaja Pekko, maaliskuu 28, 2012, 16:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pekko

Terve,
Muutimme muutama viikko sitten Sydneystä Mackayhin. Vuosi vilkkaassa suurkaupungissa on vaihtunut rentoon ja rauhalliseen rantakaupunkiin. Ajattelin kysäistä että onkohan tällä alueella muita suomalaisia ja jos on niin olisi mukava tavata virvokkeiden merkeissä ja kuulla ajatuksia ja kokemuksia uudesta kotikylästämme.
Pistelkäähän viestiä olemassaolostanne.
T:Pekko

lewiggehe

Hei Pekko,
Sydneysta Mackayhin on aika harppaus, toivottavasti viihdytte, ei ainakaan auringosta ole puutetta. Itse asustelen Home Hillissa aussi-de-facto-poikaystavan kanssa, sata kilometria Townsvillesta etelaan, Bruce Highwayn varrella. En ole suomalaisia tavannut aikoihin joten olisi oikein mukava vaihtaa kuulumisia. Tarinoita riittaa. Onnea uuteen kotiin. puhelin: 0402817261 terveisin Heidi   

Krizzy

Hei Pekko,
mieheni on haaveillut Mackayhin muuttamisesta ja reilu vuosi sitten kävimmekin kaupungissa muutaman päivän lomalla. Kertoisitko, miltä eläminen siellä on tuntunut tähän mennessä? Olisin kovin utelias kuulemaan kokemuksista - saa muutkin kertoa toki - jos vaikka päädymme muuttamaan juuri Mackayhin. Muutto olisi ajankohtaista tosin ensi vuonna, mutta aika menee nopeasti... Kiva kuitenkin tietää, että suomalaisia on sielläkin päin :)
T. Krista