Rikollinen(ko)?

Aloittaja k?rh?m, huhtikuu 24, 2011, 18:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

k?rh?m

Hei vaan kaikille!

Haulla en löytänyt aihetta joten päätin luoda uuden. Eli, minulla on "luottotiedoissa rikosrekisteri" eli noin 10 maksuhäiriömerkintää. Näistä pystyn ehkä puolet hoitamaan (merkinnät eivät häviä silti moneen vuoteen) ja sitten ajattelin hakea australian WH-viisumia. Voiko noista maksamattomista ulosottolaskuista tulla ongelmia viisumia haettaessa tai rajalla? Kaipaisin tähän mielellään vastauksia vastaavassa tilanteessa olleilta jos muita niin tyhmiä edes löytyy  >:(. Tekisi mieli lähteä reissuun kun on vielä nuori ja maksaa nuo nuoruudenhölmöilyt sitten kun reissusta saavun.

Ja en tarvitse vastaukseksi vittuiluja, koska ottaa muutenkin päähän oma tyhmyys ja tilanteeseen ajautumiseen johtaneet syyt.. kiitos <3

edit. Sen verran lisään, että eihän Australiassa pankkitiliä avatessa ne selvitä näitä tietoja käsittääkseni? Eikä Suomen ulosottoviranomainen lähde perimään sieltä asti pieniä tuloja mitä vuoden aikana pystyy saamaan(?) Tosin eihän sitä tiedä vaikka innostuisi olemaan parikin vuotta, mutta sen näkee sitten. Peace.

edit2. Voi muutkin vastata jos on tietoa. Mutuilua en kaipaa.

MH

Ei se että on jonnekkin velkaa aiheuta mitään rikosrekisterimerkintää eli normisti täytät viisumihakemusken ja ilmoitat ettei rikoshistoriaa ole ellei sitten velka ole syntynyt rikollisen toiminnan kautta. Eli ei noilla pitäisi olla mitään vaikutusta ja muistelisin mutta en ole ihan 100% varma asiasta että ulosotto voidaan suorittaa vain suomessa olevasta omaisuudesta tai suomesta saadusta palkasta.

maailmalla79

Joo, kasittaakseni viisumia haettaessa ei edes tarvitse rikosrekisteriotetta. Ja maksuhairiot ei mene poliisille joten ei tule riksorekisteriin merkintaa. Jos kaikki pers*aukisuudesta tulisi rikos niin sittenhan me oltaisiin kaikki posessa, (paitsi tietenkin ne todelliset rikolliset)