Sairaaloita tai kuntoutuskeskuksia harjoittelupaikaksi fysioterapeutille..?

Aloittaja Hannah, helmikuu 06, 2010, 07:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hannah

Osaako joku, mahdollisesti Ausseissa asuva, antaa vinkkiä mistä lähteä kyselemään työharjoittelupaikkaa kahdelle fysioterapian opiskelijalle?

Harjoittelun ajankohta olisi vuoden päästä tammi-maaliskuu ja aiheeltaan neurologinen harjoittelu. Meitä kiinnostaisi Sydney tai Brisbane, mutta jos on antaa vinkkiä ihan mistä tahansa muualtakin niin käy  :) Joku kuntoutuskeskus, jossa neurologisia kuntoutujia, voisi olla hyvä. Eli jos jollain olisi vaikka tuttuja/sukulaisia töissä vastaavassa paikassa niin mielellämme kuulisimme ideoita  :)

Kiittää ja kumartaa!

-Tuikku-

Finlandia Villagella on ollut fysioterapiaopiskelijoita työharjoittelussa. En sitten tiedä miten tuon paikan tuomat haasteet vastaavat juuri tämän teidän harjoittelun tavoitteita, mutta kannattaahan sieltä paikkaa kysellä!  Kyseessä on siis suomalainen lepokoti joka sijaitsee vajaan tunnin junamatkan päässä Brisbanesta. Itse olen ollut työharjoittelussa tuolla keittiössä ja tykkäsin todella paljon! Lähtisin takas vaikka heti :)

Hannah

Tuosta Finlandia villagesta me kuultiinkin muilta opiskelijoilta, mutta paikka ei vastaa yhtään meidän harjoitteluamme... eli jos haluamme jotain oppiakin, niin pitäisi löytää jokin muu paikka.
Kiitos vastauksesta kuitenkin :)