Taas yksi vaihto-opiskelija lisää?!

Aloittaja anuusik, helmikuu 13, 2002, 16:35

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

fogs

Ensimmäisenä kannattaa kait katsoa www.getaccess.com.au
Esim UWA ottaa opiskelijavaihtoa, katso
www.international.uwa.edu.au

Lukuvuosi alkaa helmi-maaliskuun taipeessa joten eipä sitä kannata kesken lukuvuotta tulla, ellet pyri kevään lukukaudelle (suomen syksy siis)
Lykkyä yritykseen, jos koulullasi ei kuitenkaan ole partnerikoulua täällä niin kannattaa tarkistaa maahanmuuttoviranomaisten sivulta, www.immi.gov.au  mitä vaaditaan viisumin saamiseen. Meillä on itsellämme täällä vaihto-oppilas ja sekä koulun että meidän piti sponsoroida hänet tänne, sekä vaadittiin tiedot että pystyy elättämään itsensä ilman aussien apua opiskelun ajan ym.

anuusik

Bonza Cobba!

Täälä ois taas yks Australiaan hullaantunut tytteli vailla neuvoja vaihtoon lähdöstä...
Kaikki tavalliset (koulujen sivut, gov.au, cimo.fi jne) on kahlattu läpi, mutta oisko jollain kenties sieltä Australian suunnalta hyviä vinkkejä?
Olisin lähdössä vuoden-kahden sisällä Perthiin ihan itsenäisesti, koska koululla ei ole partnerikoulua siellä. Onko kukaan opiskellut kyseisissä opinahjoissa? Opiskelen ulkomaankauppa ja markkinointia. Mikä taso ja mitä yliopistoa suosittelette? Kannattaako lähteä Suomen kesällä vai talvella jne??? Kaikki info otetaan ilolla vastaan. Ja jos joku haluaa mailailla kokemuksiaan sekin onnistuu!:cool: