Ehdotus 'Suosittelen' -palstasta

Aloittaja katjamaaria, heinäkuu 10, 2007, 23:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

katjamaaria

Heissan!

Meilla taalla Adelaidessa loytyy melkoisen iso brittiyhteiso, jonka yllapitamilla samantyyppisilla sivuilla loytyy paljon keskustelua Adelaiden/South Australian asioista.

Siella yksi palsta on nimeltaan "Recommendations" ja sinne voi kirjoitella hyvia kokemuksia ravintoloista/matkakohteista/firmoista, joista ihmiset ovat saaneet hyvaa palvelua ja suosittelevat niita muillekin.

Ehdotan, etta tanne Dundernewsiin perustettaisiin samantyyppinen palsta. Kannatusta?

Katja

Jouko

Ihan järjestelmällisesti tuota ei ole tehty mutta aiheesta on käyty keskustelua jo vuosien ajan, kokeilin piruuttani hakua sanalla "kaupunki" tässä ensihätään pari.

Onko Sydneyn korvannutta kaupunkikohdetta?

Adelaide? Millaista siellä on?

Sydney vai Brisbane

2 viikkoa-Sydney ja mitä muuta?

Tietysti ihan oman osaston valjastaminen tarkoitukseen voisi olla ihan ok, tosin sisältö pitäisi kategorioida joustavasti ja pelkään että foorumi ei sellaisenaan ehkä palvelisi tätä tehtävää kovinkaan hyvin.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

katjamaaria

Heissan,

kiitos vastauksesta, ihan ookoo perusteluja, miksi kokeilu ei kay.

Toisaalta taas tuo positiivisten asioiden viestiketju on ollut yllattavan suosittu. Vastauksia kokonaista 133 ja katselukertoja 7938 saattaa kertoa siita, mita taman palstan lukijat kaipaavat: positiivisuutta/iloisia juttuja?

Hyvassa hengessa hyvaa illanjatkoa!

Leokatti

No kukaan ei varmaan estä suosittelemasta, vaikkei sille omaa osastoa olisikaan.  :confuse

Minä suosittelen lämpimästi Perthissä olijoille ja kävijöille ravintolaksi "Alpine Restaurant", joka piilottelee itseään Carlisle-lähiössä :peukkuy. Saksalais-itävaltalaisia herkkuja varsinkin IIIISOOON nälkään (älä tilaa alkupaloja, jollet ole todella nälkäinen!). Hinnat kohtuullisen halvat ja varmasti saat napasi täyteen. Älä mene, jos sinulla on kiire. Ruuanvalmistuksessa ei oikoteitä oteta, joten ateriaa joutuu joskus odottamaan. Talon erikoisuus, jonka nimeä en nyt muista, sisältää 900 g possua... siis yhdelle henkilölle :o
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.