Dunderilaisten kokoontumisajot

Aloittaja headwind, maaliskuu 02, 2005, 08:31

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

headwind

Olipa kiva yllatys viime viikolla kun Tony otti yhteytta, kertoi etta karavaani liikkuu Sydneyta kohti. Eilen illalla saatiin sitten vieraaksemme Tony, Arja ja heidan herrasmiesmaiset kaksi poikaansa Tuomas ja Lauri. Aivan loistavat Dunder-kokoontumisajot jalleen kerran! Totesimme taas kerran, etta arvon teille annamme, Dunder moderaattorit ja postaajat.

Elama on kuin ohikiitava hetki - tartu siihen hetkeen ja nauti ystaviesi seurasta. Kiitos Tony & Co hauskasta illasta

Olisi kiva kuulla muidenkin dunderilaisten kohtaamisista...

cheers
Riku
Riku Aho

Heidi

Riku :)

Tiedatkos mihinka suuntaan se Tonyn karavaani liikkuu seuraavaksi? Muistelen vain nimittain heidan jo viime reissullaan luvanneen tulla meitakin moikkaamaan, mutta eivat ole ilmeisesti taalla suunnalla viela liikkuneet? Ei ole Tony kerennyt tanne dunderiinkaan kirjoitella viime aikoina reissukuulumisiaan, mutta hyvin taitaa heilla menna kirjoituksestasi paatellen. :cool:

Mita tulee dunderilaisten kokoontumisiin taalla Victoriassa - Melbournessa taitaa olla tapaamisia vahan valia, itse en ole niissa ollut mukana aikoihin. Milkalla ja mulla on siella kuitenkin suomalainen ystavapiiri, vahan vanhemman polven siirtolaisia, ja niissa tapaamisissa kylla aina on niin hauskaa etta!!! Aivan upeita ihmisia. :D

Tony

:) Kiitoksia Headwindin perheelle eilisiltaisesta. En nyt tieda poikien herrasmiesmaisyydesta, taisivat vaan olla niin poikki Sydneyn keskustassa tarpomisesta, etteivat kertakaikkiaan jaksaneet nayttaa toista puoltaan;)
Niinpa, eipa tallaistakaan mukavaa tapaamista olisi tapahtunut ilman maan mainiota Dundernewsia, eli kiitoksia vaan Jouko:peukkuy.

Heidi,
Valitettavasti meidan pitkan taihtaimen suunnitelmat muuttuivat niin, etta kotimme (karavaani) on huomisen Trading Postissa:itke. Meihin taisi iskea tama Central Coastin NSW kuume, eli kaikissa asunnoissa pitaa olla For Sale kyltti. Mielellamme olisimme tulleet maistamaan sita kuuluisaa Ginger Beeria, mutta sita on vaan nyt tyydyttava Bundabergilaiseen.

:)Tony

ps. Mona Valen kirjastossa on ilmeisesti kaynyt muitakin suomalaisia, kun on nakojaan pelattu Soneran sivuilla jotakin muumipelia.

headwind

Tänään illalla oli ilo taas tavata kolme dunderilaista täällä Sydneyssä eli isi-, äiti- ja tyttöSilppu. Taas menee yhteen ääneen terveiset moderaattoreille, että kiitos hienosta foorumista. Brisbanessa nähdään taas!


terv. Riku
Riku Aho